AHIR DAĞI’NDA TELEFERİK KEYFİ!

06.02.2020 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2032+ kez okundu.
 

AHIR DAĞI’NDA TELEFERİK KEYFİ!

Adana’dan Kahramanmaraş’ın Ahır dağında kayak yapmak ve teleferik keyfi yaşamak için gidenlerin sayısı artıyor.  Kış aylarının bu günlerinde özellikle hafta sonları, Ahır dağı eteklerinde kayak keyfi yapmak isteyenler Adana’dan 2,5 saat mesafedeki Ahır dağına gitmeyi tercih ediyor. Teleferik keyfi yaşamak isteyenler ise yaklaşık 4 kilometrelik mesafe için 20 lira ödüyor. Teleferiğe binmek için ise uzun kuyruklar oluşuyor, zaman zaman yaklaşık 30 dakika beklemeyi göze almak gerekiyor.

Adana’dan Kahramanmaraş’ın Ahır dağında kayak yapmak ve teleferik keyfi yaşamak için gidenlerin sayısı artıyor. 

Kış aylarının bu günlerinde özellikle hafta sonları, Ahır dağı eteklerinde kayak keyfi yapmak isteyenler Adana’dan 2,5 saat mesafedeki Ahır dağına gitmeyi tercih ediyor. Teleferik keyfi yaşamak isteyenler ise yaklaşık 4 kilometrelik mesafe için 20 lira ödüyor. Teleferiğe binmek için ise uzun kuyruklar oluşuyor, zaman zaman yaklaşık 30 dakika beklemeyi göze almak gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.