Ahilik kutlaması başladı

GÜNDEM 18.09.2018 - 18:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2259+ kez okundu.
 

Ahilik kutlaması başladı

  Adana'da Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı kutlamaları başladı.  Her yıl birbirinden renkli görüntülere sahne olan  etkinlikler bu yıl da ilgi gördü. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar çeşitli ziyaretlerle devam etti.  Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı oda başkanları Çakmak caddesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun da eşlik ettiği etkinlikte esnafa kırmızı karanfil dağıtıldı. Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz de oda başkanları ile Çakmak caddesinde karanfil dağıttı. Oda başkanlı ve ahiler, Adana Büyükşehir Belediye Bandosu’nun çaldığı müzik eşliğinde kent turu da attı.

 

Adana'da Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı kutlamaları başladı. 
Her yıl birbirinden renkli görüntülere sahne olan  etkinlikler bu yıl da ilgi gördü. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar çeşitli ziyaretlerle devam etti. 
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı oda başkanları Çakmak caddesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun da eşlik ettiği etkinlikte esnafa kırmızı karanfil dağıtıldı. Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz de oda başkanları ile Çakmak caddesinde karanfil dağıttı. Oda başkanlı ve ahiler, Adana Büyükşehir Belediye Bandosu’nun çaldığı müzik eşliğinde kent turu da attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.