AK PARTİ

SİYASET 18.05.2018 - 10:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1447+ kez okundu.
 

AK PARTİ

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan’ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Bağımsızlığından asla taviz vermeden asırlardır hür yaşamış, kahraman şanlı milletimiz, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayarak, yeniden şahlanışını simgeleyen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde kutlamanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz.   Vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna, içinde bulunduğu imkânsızlıklara rağmen, yeniden şahlanan milletimiz, İstiklal Mücadelesiyle, tarihte eşine az rastlanır bir destan yazmıştır.   En büyük zenginliğimiz olan geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz, güçlü bir Türkiye idealini yaşayarak, geleceğe taşıyacaktır. Ancak gençlerine güvenen, onları en donanımlı yetiştiren milletler daima ayakta kalacak ve varlığını devam ettirecektir. Bugün ülkemiz her zamankinden daha güçlü konumdadır.   Bu duygularla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gençlerimiz ve tüm Vatandaşlarımızın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyorum.
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan’ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Bağımsızlığından asla taviz vermeden asırlardır hür yaşamış, kahraman şanlı milletimiz, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayarak, yeniden şahlanışını simgeleyen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde kutlamanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz.

 

Vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna, içinde bulunduğu imkânsızlıklara rağmen, yeniden şahlanan milletimiz, İstiklal Mücadelesiyle, tarihte eşine az rastlanır bir destan yazmıştır.

 

En büyük zenginliğimiz olan geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz, güçlü bir Türkiye idealini yaşayarak, geleceğe taşıyacaktır. Ancak gençlerine güvenen, onları en donanımlı yetiştiren milletler daima ayakta kalacak ve varlığını devam ettirecektir. Bugün ülkemiz her zamankinden daha güçlü konumdadır.

 

Bu duygularla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gençlerimiz ve tüm Vatandaşlarımızın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.