AK PARTİ’DE E-TEMAYÜL HEYECANI

GÜNDEM 18.11.2018 - 20:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1960+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DE E-TEMAYÜL HEYECANI

AK Parti, 31 Mart 2019'da yerel seçimleri öncesinde Adana'da, Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesi için aday adaylığı başvurusunda bulunan 210 kişi için temayül yoklaması yaptı. E-TEMAYÜL YAPILDI Yüreğir ilçesindeki Serinevler Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen temayülde bir ilk yaşandı. Sonuçların dışarıya sızmaması için ilk kez e-temayül yoklaması yapıldı. AK Partili iki bin yönetici, Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesine başvuruda bulunan aday adayları için oy kullandı. ÇALIŞMALAR ELEKTONİK ORTAMDA AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin nezaretinde gerçekleşen temayülde İl Başkanı Fikret Yeni ile çok sayıda partili hazır bulundu. Fatih Şahin, "Bugünden itibaren bu tür çalışmalarımız elektronik ortamda gerçekleştirilecek’’ dedi. Temayülde partililer çipli kimlikle internet üzerinden oy kullanabiliyor.

AK Parti, 31 Mart 2019'da yerel seçimleri öncesinde Adana'da, Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesi için aday adaylığı başvurusunda bulunan 210 kişi için temayül yoklaması yaptı.

E-TEMAYÜL YAPILDI
Yüreğir ilçesindeki Serinevler Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen temayülde bir ilk yaşandı. Sonuçların dışarıya sızmaması için ilk kez e-temayül yoklaması yapıldı. AK Partili iki bin yönetici, Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesine başvuruda bulunan aday adayları için oy kullandı.
ÇALIŞMALAR ELEKTONİK ORTAMDA
AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin nezaretinde gerçekleşen temayülde İl Başkanı Fikret Yeni ile çok sayıda partili hazır bulundu. Fatih Şahin, "Bugünden itibaren bu tür çalışmalarımız elektronik ortamda gerçekleştirilecek’’ dedi. Temayülde partililer çipli kimlikle internet üzerinden oy kullanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.