Ak Parti’de metal yorgunları ayıklanıyor

SİYASET 18.09.2017 - 15:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2790+ kez okundu.
 

Ak Parti’de metal yorgunları ayıklanıyor

    Kongre sürecine giren Ak Parti’nin Adana’daki iki ilçe başkanı daha netleşti. SAİMBEYLİ’YE TOPAL TUFANBEYLİ’YE BİRGİN Alınan bilgiye göre, Saimbeyli ilçe başkanlığına Yüksel Topal, Tufanbeyli ilçe başkanlığına da Kenan Birgin getirildi. Her iki ilçe başkanının da Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile birlikte genel merkezde olduğu belirtildi. ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yılsonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz, çünkü ortada bir metal yorgunluğu var” açıklamasında bulunmuştu. GÖZLER İL VE MERKEZ İLÇE TEŞKİLATLARINDA Adana’daki metal yorgunları şimdiden ayıklanmaya başlandı. Gözler ise il ve merkez ilçe teşkilatlarına çevrildi. İddialara göre, Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş yerini koruyacak isimlerin başında geliyor.  YENİ İLE İLGİLİ BİR TASARRUF YOK Adana İl Başkanı Avukat Fikret Yeni ile ilgili ise henüz bir tasarruf yok. Fakat ilçelerin tamamına yakının değişeceği Ak Parti kulislerinde konuşuluyor. Ak Parti, yıl sonuna kadar kongrelerini tamamlayacak ve yılı yeni yüzlerle karşılayacak.

 

 

Kongre sürecine giren Ak Parti’nin Adana’daki iki ilçe başkanı daha netleşti.

SAİMBEYLİ’YE TOPAL TUFANBEYLİ’YE BİRGİN

Alınan bilgiye göre, Saimbeyli ilçe başkanlığına Yüksel Topal, Tufanbeyli ilçe başkanlığına da Kenan Birgin getirildi. Her iki ilçe başkanının da Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile birlikte genel merkezde olduğu belirtildi.

ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yılsonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz, çünkü ortada bir metal yorgunluğu var” açıklamasında bulunmuştu.

GÖZLER İL VE MERKEZ İLÇE TEŞKİLATLARINDA

Adana’daki metal yorgunları şimdiden ayıklanmaya başlandı. Gözler ise il ve merkez ilçe teşkilatlarına çevrildi. İddialara göre, Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş yerini koruyacak isimlerin başında geliyor. 

YENİ İLE İLGİLİ BİR TASARRUF YOK

Adana İl Başkanı Avukat Fikret Yeni ile ilgili ise henüz bir tasarruf yok. Fakat ilçelerin tamamına yakının değişeceği Ak Parti kulislerinde konuşuluyor. Ak Parti, yıl sonuna kadar kongrelerini tamamlayacak ve yılı yeni yüzlerle karşılayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.