AK Parti’den MHP’li Bener’e ziyaret

GÜNDEM 05.04.2021 - 18:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1313+ kez okundu.
 

AK Parti’den MHP’li Bener’e ziyaret

MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, AK Parti ile birlikte uzun süreden beri oluşturulan Cumhur ittifakının memleket için hayırlı ve güzel çalışmalara imza attığını söyledi.  AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan ile yönetim kurulu üyeleri MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’i ziyaret etti. Bener, ziyaretten duyduğu mennuniyeti aktarırken, birlik ve dayanışmanın önemli olduğuna dikkat çekti. Cumhur ittifakını oluşturduklar günden bu yana AK Parti ilçe teşkilatları ile uyumlu çalışma gösterdiklerini dile getiren Bener, karşılıklı görüş alışverişlerinin her zaman faydasını gördüklerini bildirdi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özkan ise, “Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki arkadaşların görüş ve önerileri bizim için değerli.” ifadelerini kullandı.

MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, AK Parti ile birlikte uzun süreden beri oluşturulan Cumhur ittifakının memleket için hayırlı ve güzel çalışmalara imza attığını söyledi. 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Özkan ile yönetim kurulu üyeleri MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’i ziyaret etti. Bener, ziyaretten duyduğu mennuniyeti aktarırken, birlik ve dayanışmanın önemli olduğuna dikkat çekti. Cumhur ittifakını oluşturduklar günden bu yana AK Parti ilçe teşkilatları ile uyumlu çalışma gösterdiklerini dile getiren Bener, karşılıklı görüş alışverişlerinin her zaman faydasını gördüklerini bildirdi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özkan ise, “Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki arkadaşların görüş ve önerileri bizim için değerli.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.