AK Parti'den 'Yönetimlerde Görev Alın' Çağrısı

SİYASET 08.02.2018 - 12:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1335+ kez okundu.
 

AK Parti'den 'Yönetimlerde Görev Alın' Çağrısı

    AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Çukurova İlçe Başkan Adayı Şahin Çetin ile mevcut İlçe Başkanı Ramazan Çırak, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları kongrelerinde görev almak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.   Başkan Şahin Çetin ile Başkan Ramazan Çırak yaptıkları ortak açıklamada, önümüzdeki süreçte teşkilatlarda görev almak isteyen vatandaşları davet etti. Ortak açıklamada, kongre sürecinin devam ettiği hatırlatılarak "Bugüne kadar partimize emek vermiş ve bizimle bu kutlu yola devam etmek isteyen arkadaşlarımızın yanı sıra enerjisi yüksek, çalışmalarıyla davamıza katma değer üretebilecek herkese kapımız açık. İlçe ana kademe, kadın ve gençlik kollarında görev almak isteyen vatandaşlarımız teşkilatımıza başvurularını yapabilirler. Davamıza gönül veren, yürüdüğümüz bu kutlu yolda bizlerle birlikte teşkilatlarımızda görev almak isteyen herkesi bekliyoruz" denildi.

 

 

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Çukurova İlçe Başkan Adayı Şahin Çetin ile mevcut İlçe Başkanı Ramazan Çırak, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları kongrelerinde görev almak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

 

Başkan Şahin Çetin ile Başkan Ramazan Çırak yaptıkları ortak açıklamada, önümüzdeki süreçte teşkilatlarda görev almak isteyen vatandaşları davet etti. Ortak açıklamada, kongre sürecinin devam ettiği hatırlatılarak "Bugüne kadar partimize emek vermiş ve bizimle bu kutlu yola devam etmek isteyen arkadaşlarımızın yanı sıra enerjisi yüksek, çalışmalarıyla davamıza katma değer üretebilecek herkese kapımız açık. İlçe ana kademe, kadın ve gençlik kollarında görev almak isteyen vatandaşlarımız teşkilatımıza başvurularını yapabilirler. Davamıza gönül veren, yürüdüğümüz bu kutlu yolda bizlerle birlikte teşkilatlarımızda görev almak isteyen herkesi bekliyoruz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.