AK PARTİ HEDEFLERİNE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

GÜNDEM 13.03.2018 - 14:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2516+ kez okundu.
 

AK PARTİ HEDEFLERİNE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir, Çukurova ve Seyhan İlçe Başkanlarını ziyaret ederek başarı diledi. AK Parti Teşkilatlarına yakışır bir şekilde kongrelerin yapıldığını belirten Başkan Çelikcan ''AK Parti iktidarı ile ülkemize istikrar geldi. Teşkilatlarımız ülkemizin kalkınması için yeni hedeflerine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde  hızla yürümektedir.'' şeklinde konuştu.   Sırasıyla Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan ve Seyhan Kadın Kolları Başkanı Hacer Ceylan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Çelikcan başarılar diledi. Parti teşkilatları ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Hiç bir partide olmayan olgunluk ve samimiyetle ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bazı arkadaşlar teşkilatımızdaki görevlerine devam ederken bazı arkadaşlar bu önemli görevi yeni arkadaşlara devrettiler. Bundan önce  partimize  canla başla hizmet eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu göreve yeni seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum.'' dedi.   AK Parti Teşkilatı'nda görev yapan herkesin bu günlere gelinmesinde çok büyük emekleri olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Yönetime yeni seçilen bütün arkadaşlarımızın canla başla çalışmaya devam edeceğinden hiç şüphem yok. Önümüzde çok önemli iki seçim var. Bu seçimlerden de başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 ve 2053 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz.'' dedi.   Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Yüreğir, Çukurova, Seyhan İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ise ziyareti için Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler.    

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir, Çukurova ve Seyhan İlçe Başkanlarını ziyaret ederek başarı diledi. AK Parti Teşkilatlarına yakışır bir şekilde kongrelerin yapıldığını belirten Başkan Çelikcan ''AK Parti iktidarı ile ülkemize istikrar geldi. Teşkilatlarımız ülkemizin kalkınması için yeni hedeflerine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde  hızla yürümektedir.'' şeklinde konuştu.

 

Sırasıyla Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan ve Seyhan Kadın Kolları Başkanı Hacer Ceylan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Çelikcan başarılar diledi. Parti teşkilatları ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Hiç bir partide olmayan olgunluk ve samimiyetle ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bazı arkadaşlar teşkilatımızdaki görevlerine devam ederken bazı arkadaşlar bu önemli görevi yeni arkadaşlara devrettiler. Bundan önce  partimize  canla başla hizmet eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu göreve yeni seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum.'' dedi.

 

AK Parti Teşkilatı'nda görev yapan herkesin bu günlere gelinmesinde çok büyük emekleri olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Yönetime yeni seçilen bütün arkadaşlarımızın canla başla çalışmaya devam edeceğinden hiç şüphem yok. Önümüzde çok önemli iki seçim var. Bu seçimlerden de başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 ve 2053 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz.'' dedi.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Yüreğir, Çukurova, Seyhan İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ise ziyareti için Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.