Ak Parti Milletvekili Dağlı, MARDAV’da

SİYASET 29.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3015+ kez okundu.
 

Ak Parti Milletvekili Dağlı, MARDAV’da

  AK Parti MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nı (MARDAV) ziyaret etti.  GÖKTEKİN: 2 FAKÜLTE KURULUŞUNU ÜSTLENDİM   Başkan Osman Göktekin, MARDAV’ın 1995 yılında kurulduğunu anımsattığı konuşmasında, “Bir kaç öğrenciye burs vererek ilk adımı attık. Bugüne kadar verdiğimiz burs sayısı 11 bini buldu. Şimdi de Adana’ya üniversite kurma kararı aldık. Ben kendi şahsım olarak 2 fakülte kuruluşunu üstlenmiş bulunmaktayım. Hemşehrilerimiz de benim dışımda ayrı fakülte kurmak için yer temini yapılmadan 3 milyon lira taahhütte bulundu” dedi. Göktekin, 8 ay boyunca öğrencilere aylık 150 liralık burs verdiklerini söyledi.  “EMANET OYLARLA SEÇİLDİK” AK Parti MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Tamer Dağlı ise vakfın yeni yönetimine başarı dileyerek başladığı konuşmasında, bu tür vakıf ve derneklerin sosyal sorumluluk projeleri noktasında önemli olduğunu belirterek, kendisinin de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin karşılıksız bursuyla eğitimini tamamladığını söyledi. Milletin emanet oylarıyla seçildiklerini kaydeden Dağlı, “Emaneti doğru yönetmek gerekiyor. Doğru yönetmemek vebaldir, kul hakkıdır. Görev süremiz iki yıl sonra dolduğunda vatandaşımız ‘Allah razı olsun’ dese bu bize fazlasıyla yeter” dedi.  “MARDAV BÜYÜK SORUMLULUK ÜSTLENİYOR” MARDAV’ın büyük bir sorumluluk üstlendiğini, verdiği burslar nedeniyle ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerin dualarının bile insana yeteceğini söyleyen Milletvekili Dağlı, “İstihdam sağlayıp, vergisini ödeyen tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Mazlumun duasını almak önemlidir. Mazlumun duasıyla ayaktayız” diye konuştu.  “GÜÇLÜ VE SAMİMİ İNSANLARLA ÇALIŞIN” Güçlü ve samimi insanlarla çalışmanın son derece önemli olduğunu söyleyen Dağlı, şöyle devam etti: “Siz, güçlü ve samimi insanlarla çalışırsanız, hem işletmeniz büyür, hem siz, hem de birlikte çalıştıklarınız büyür. Her zaman birbirimizi nasıl yücelteceğimizin derdinde olalım. Bazı işadamlarımız araç alırken bile , ‘Birileri ne der’ diye çekiniyor. Helal parayla alıyorsan asla çekinmeyeceksin. Doğruyu savunacağız işimize bakıp gerisini Allah’a bırakacağız” dedi.  Ziyaret sırasında bir kişi daha vakfın öncülüğünde kurulacak fakülte için 100 bin lira ödeme sözü verdi.

 

AK Parti MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nı (MARDAV) ziyaret etti. 
GÖKTEKİN: 2 FAKÜLTE KURULUŞUNU ÜSTLENDİM  

Başkan Osman Göktekin, MARDAV’ın 1995 yılında kurulduğunu anımsattığı konuşmasında, “Bir kaç öğrenciye burs vererek ilk adımı attık. Bugüne kadar verdiğimiz burs sayısı 11 bini buldu. Şimdi de Adana’ya üniversite kurma kararı aldık. Ben kendi şahsım olarak 2 fakülte kuruluşunu üstlenmiş bulunmaktayım. Hemşehrilerimiz de benim dışımda ayrı fakülte kurmak için yer temini yapılmadan 3 milyon lira taahhütte bulundu” dedi. Göktekin, 8 ay boyunca öğrencilere aylık 150 liralık burs verdiklerini söyledi. 
“EMANET OYLARLA SEÇİLDİK”
AK Parti MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Tamer Dağlı ise vakfın yeni yönetimine başarı dileyerek başladığı konuşmasında, bu tür vakıf ve derneklerin sosyal sorumluluk projeleri noktasında önemli olduğunu belirterek, kendisinin de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin karşılıksız bursuyla eğitimini tamamladığını söyledi. Milletin emanet oylarıyla seçildiklerini kaydeden Dağlı, “Emaneti doğru yönetmek gerekiyor. Doğru yönetmemek vebaldir, kul hakkıdır. Görev süremiz iki yıl sonra dolduğunda vatandaşımız ‘Allah razı olsun’ dese bu bize fazlasıyla yeter” dedi. 
“MARDAV BÜYÜK SORUMLULUK ÜSTLENİYOR”

MARDAV’ın büyük bir sorumluluk üstlendiğini, verdiği burslar nedeniyle ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerin dualarının bile insana yeteceğini söyleyen Milletvekili Dağlı, “İstihdam sağlayıp, vergisini ödeyen tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Mazlumun duasını almak önemlidir. Mazlumun duasıyla ayaktayız” diye konuştu. 
“GÜÇLÜ VE SAMİMİ İNSANLARLA ÇALIŞIN”
Güçlü ve samimi insanlarla çalışmanın son derece önemli olduğunu söyleyen Dağlı, şöyle devam etti: “Siz, güçlü ve samimi insanlarla çalışırsanız, hem işletmeniz büyür, hem siz, hem de birlikte çalıştıklarınız büyür. Her zaman birbirimizi nasıl yücelteceğimizin derdinde olalım. Bazı işadamlarımız araç alırken bile , ‘Birileri ne der’ diye çekiniyor. Helal parayla alıyorsan asla çekinmeyeceksin. Doğruyu savunacağız işimize bakıp gerisini Allah’a bırakacağız” dedi.  Ziyaret sırasında bir kişi daha vakfın öncülüğünde kurulacak fakülte için 100 bin lira ödeme sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.