AK PARTİ SEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞI SEYHAN’DA SKM ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

SİYASET 19.05.2018 - 07:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1982+ kez okundu.
 

AK PARTİ SEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞI SEYHAN’DA SKM ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

    Seyhan Seçim Koordinasyon (SKM) Başkanı Av. Osman Aydoğan’ın koordinesinde ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan’ın başkanlığında yürütülen SKM çalışmaları masaya yatırıldı.   SKM ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ   Adana’nın Seyhan İlçesi’nde bulunan mahallelerinde yapılan SKM çalışmalarının geldiği son nokta AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, SKM Başkanı Av. Osman Aydoğan ve SKM yönetimi durum değerlendirmesinde bulunarak, yapılan toplantıda 24 Haziran seçim sonuçları netleşene kadar gece gündüz demeden çalışmaların devam edeceği vurgulandı.   ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK   Seyhan’da vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini dile getiren Akan, “AK Parti’yi başarıyla temsil ederek, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde partimizi zafere taşımak için, teşkilat mensuplarımızla birlikte, çalışmalarımızı aralıksız devam ettirerek eline, yüreğine dokunmadığımız hiçbir vatandaşımız kalmayacak” dedi.   SKM’YE, ESNAF VE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR   Akan, yaptığı toplantıda SKM Başkanı Av. Osman Aydoğan başta olmak üzere, SKM yönetimine özverili çalışmalarından dolayı ve yaptıkları ziyaretlerde AK Parti’ye evini açan vatandaşlar ile iş yerinde ağırlayan esnaflara da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

 

 

Seyhan Seçim Koordinasyon (SKM) Başkanı Av. Osman Aydoğan’ın koordinesinde ve AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan’ın başkanlığında yürütülen SKM çalışmaları masaya yatırıldı.

 

SKM ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

 

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde bulunan mahallelerinde yapılan SKM çalışmalarının geldiği son nokta AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, SKM Başkanı Av. Osman Aydoğan ve SKM yönetimi durum değerlendirmesinde bulunarak, yapılan toplantıda 24 Haziran seçim sonuçları netleşene kadar gece gündüz demeden çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

 

Seyhan’da vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini dile getiren Akan, “AK Parti’yi başarıyla temsil ederek, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde partimizi zafere taşımak için, teşkilat mensuplarımızla birlikte, çalışmalarımızı aralıksız devam ettirerek eline, yüreğine dokunmadığımız hiçbir vatandaşımız kalmayacak” dedi.

 

SKM’YE, ESNAF VE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

 

Akan, yaptığı toplantıda SKM Başkanı Av. Osman Aydoğan başta olmak üzere, SKM yönetimine özverili çalışmalarından dolayı ve yaptıkları ziyaretlerde AK Parti’ye evini açan vatandaşlar ile iş yerinde ağırlayan esnaflara da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.