AK Parti’ye Katılımlar Devam Ediyor

SİYASET 12.12.2017 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 875+ kez okundu.
 

AK Parti’ye Katılımlar Devam Ediyor

    AK Parti'ye katılımlar her geçen gün artarak devam ediyor.   İktidarda olduğu 16 yıl içerisinde hayal bile edilemeyen sayısız hizmetleri başaran AK Parti'ye olan hakkın teveccühü artarak devam ediyor. AK Parti Adana Gençlik Kolları'nın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde içerisinde gençlerin ağırlıkta olduğu grup, AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek üyelik kaydını yaptı.   Toplantı salonunda yapılan katılımda konuşan İl Başkanı Fikret Yeni, "Sizlerin katılımı bizlere büyük bir güç veriyor. Ülke ve coğrafya olarak zor bir süreci yaşıyoruz. Bu süreçte mensubu olduğunuz partiyi bir siyesi parti olarak değil bir dava olarak görmenizi istirham ediyorum. Ülkemize yıllardır büyük hizmetler vermiş ve bundan sonra vermeyi hedefleyen siyesi liderin arkasında duracaksınız. Bunu yaparken hep beraber omuz omuza, yeri geldiğinde birbirimize omuz vermek, yeri geldiğinde el ele tutuşmak, yeri geldiğinde kol kola girmek suretiyle inşallah bu yolda sizlerin katkısını yanımızda hmek istiyoruz. Bugün buraya gelerek bu idarenizi ortaya koydunuz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.   Katılımların gruplar halinde devam ettiğini belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler de, gençlik kolları olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ve katılımların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.   AK Parti’ye üye olan vatandaşlara İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler tarafından parti rozeti takıldı.  

 

 

AK Parti'ye katılımlar her geçen gün artarak devam ediyor.

 

İktidarda olduğu 16 yıl içerisinde hayal bile edilemeyen sayısız hizmetleri başaran AK Parti'ye olan hakkın teveccühü artarak devam ediyor. AK Parti Adana Gençlik Kolları'nın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde içerisinde gençlerin ağırlıkta olduğu grup, AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek üyelik kaydını yaptı.

 

Toplantı salonunda yapılan katılımda konuşan İl Başkanı Fikret Yeni, "Sizlerin katılımı bizlere büyük bir güç veriyor. Ülke ve coğrafya olarak zor bir süreci yaşıyoruz. Bu süreçte mensubu olduğunuz partiyi bir siyesi parti olarak değil bir dava olarak görmenizi istirham ediyorum. Ülkemize yıllardır büyük hizmetler vermiş ve bundan sonra vermeyi hedefleyen siyesi liderin arkasında duracaksınız. Bunu yaparken hep beraber omuz omuza, yeri geldiğinde birbirimize omuz vermek, yeri geldiğinde el ele tutuşmak, yeri geldiğinde kol kola girmek suretiyle inşallah bu yolda sizlerin katkısını yanımızda hmek istiyoruz. Bugün buraya gelerek bu idarenizi ortaya koydunuz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

 

Katılımların gruplar halinde devam ettiğini belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler de, gençlik kolları olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ve katılımların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

 

AK Parti’ye üye olan vatandaşlara İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler tarafından parti rozeti takıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.