AK Partili vekilin evinde ölü bulunan Nadira'nın son nefesini verdiği odanın görüntüleri ortaya çıktı

28.09.2020 - 10:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1270+ kez okundu.
 

AK Partili vekilin evinde ölü bulunan Nadira'nın son nefesini verdiği odanın görüntüleri ortaya çıktı

ODANIN DAĞINIK HALİ DİKKAT ÇEKTİ Görüntülerde Nadira Kadirova'nın kaldığı ve hayatını kaybettiği odadaki dağınıklık dikkati çekiyor. Polis ekiplerinin kamerasına yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler yansıyor. YERDE KAN İZLERİ VAR Görüntülerde bir sehpanın tamamen ters döndüğü ve bir abajurun da yere düşerek devrildiği görülüyor. Nadira Kadirova'ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor. SİLAH DA KAMERADA Polis kamerası ile kayıt altına alınan bir başka görüntüde de Nadira Kadirova'nın "intihar ettiği iddia edilen" silah ile çalışma masası göze çarpıyor. NE OLMUŞTU? Nadira Kadirova, 23 Eylül 2019'da AK Parti Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunmuştu. Emniyet, yaşananı intihar olarak tanımlamış; o sırada Ünal'ın, Ünal'ın eşi ile kızının ve evin diğer yardımcısının da evde bulunduğu öğrenilmişti. Özbek bakıcı Nadira Kadirova'nın ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verilmiş, açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "Olay yerinde yapılan teknik ön incelemede intihar harici herhangi bir şüpheli durum müşahede edilmemiş, ayrıca Müntehire'nin odasında intihar eğiliminde olduğuna dair bulunan geçmiş tarihli notlar da dahil tüm bulgular soruşturma dosyasına eklenmiştir"

ODANIN DAĞINIK HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Görüntülerde Nadira Kadirova'nın kaldığı ve hayatını kaybettiği odadaki dağınıklık dikkati çekiyor. Polis ekiplerinin kamerasına yere düşen bir saksı, etrafa saçılan kum ve çiçekler yansıyor.

YERDE KAN İZLERİ VAR

Görüntülerde bir sehpanın tamamen ters döndüğü ve bir abajurun da yere düşerek devrildiği görülüyor. Nadira Kadirova'ya ait olduğu tahmin edilen çantaların yerde olduğu da kameralara yansırken 3-4 ayrı yerdeki kan izleri de dikkat çekiyor.

SİLAH DA KAMERADA

Polis kamerası ile kayıt altına alınan bir başka görüntüde de Nadira Kadirova'nın "intihar ettiği iddia edilen" silah ile çalışma masası göze çarpıyor.

NE OLMUŞTU?

Nadira Kadirova, 23 Eylül 2019'da AK Parti Milletvekili Şirin Ünal'ın evinde ölü bulunmuştu. Emniyet, yaşananı intihar olarak tanımlamış; o sırada Ünal'ın, Ünal'ın eşi ile kızının ve evin diğer yardımcısının da evde bulunduğu öğrenilmişti. Özbek bakıcı Nadira Kadirova'nın ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verilmiş, açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: "Olay yerinde yapılan teknik ön incelemede intihar harici herhangi bir şüpheli durum müşahede edilmemiş, ayrıca Müntehire'nin odasında intihar eğiliminde olduğuna dair bulunan geçmiş tarihli notlar da dahil tüm bulgular soruşturma dosyasına eklenmiştir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.