AK Partili Yalçın Limoncu sordu: Belediyenin borcu ne kadar ?

GÜNDEM 23.04.2019 - 16:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2820+ kez okundu.
 

AK Partili Yalçın Limoncu sordu: Belediyenin borcu ne kadar ?

    Seyhan Belediyesi Meclis üyesi ve AK Parti Grup Sözcüsü Yalçın Limoncu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bankamatikçiler ve borçlarla ilgili açıklamalar yaptığını belirterek, “Bizler de Seyhan’da nasıl bir belediye teslim alındığını bilmek istiyoruz” dedi. PAYLAŞILMASINI TALEP EDİYORUZ Meclis toplantısında gündem dışı söz alan Limoncu, “Daha önce usulsüz 5 milyon liralık borçlanma yapıldı. Sonraki 30 milyon liralık borçlanma ise meclis kararıyla yapıldı. 9 aydır ödenmeyen SGK borçlarıyla birlikte 50 milyon TL’ye yakın borç var. Esnaf ve müteahhitlere olan borçların ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Belediyenin toplum borcunun meclis üyeleri ve kamuoyuyla paylaşılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.         

 

 

Seyhan Belediyesi Meclis üyesi ve AK Parti Grup Sözcüsü Yalçın Limoncu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bankamatikçiler ve borçlarla ilgili açıklamalar yaptığını belirterek, “Bizler de Seyhan’da nasıl bir belediye teslim alındığını bilmek istiyoruz” dedi.

PAYLAŞILMASINI TALEP EDİYORUZ

Meclis toplantısında gündem dışı söz alan Limoncu, “Daha önce usulsüz 5 milyon liralık borçlanma yapıldı. Sonraki 30 milyon liralık borçlanma ise meclis kararıyla yapıldı. 9 aydır ödenmeyen SGK borçlarıyla birlikte 50 milyon TL’ye yakın borç var. Esnaf ve müteahhitlere olan borçların ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Belediyenin toplum borcunun meclis üyeleri ve kamuoyuyla paylaşılmasını talep ediyoruz” diye konuştu. 

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.