Ak Portföy bu yıl TSPB tarafından “Emeklilik Yatırım Fonları Portföy Büyüklüğü Lideri” ödülünü aldı

EKONOMİ 28.04.2018 - 08:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1554+ kez okundu.
 

Ak Portföy bu yıl TSPB tarafından “Emeklilik Yatırım Fonları Portföy Büyüklüğü Lideri” ödülünü aldı

    Ak Portföy, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'nin (TSPB) düzenlediği "3. Sermaye Piyasaları Ödülleri" kapsamında, bu yıl da "Emeklilik Yatırım Fonları Portföy Büyüklüğü Lideri" ödülüne layık görüldü.   Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, yatırımcılarının tasarruflarını "güven ve yüksek performans" prensibiyle yönetmeyi temel ilke olarak benimseyen Ak Portföy'ün, TSPB tarafından "Emeklilik Yatırım Fonları Portföy Büyüklüğü Lideri" ödülüne layık görülmesinin bir tesadüf olmadığını vurguladı. Mehmet Ali Ersarı, "Etkin organizasyon yapımızın yarattığı sinerji ile sağladığımız sürdürülebilir yüksek performansımız sayesinde yatırımcılarımıza, yenilikçi, yüksek nitelikli ürün ve hizmetler sunuyoruz. Yatırımcılarımızın birikim ve yatırımlarına değer katmayı öncelikli görev olarak benimsiyor, tüm çalışmalarımızı bu temel ilkemiz üzerine inşa ediyoruz. Yatırımcılarımızın gösterdiği büyük ilginin açık bir göstergesi olan bu ödülümüz ile gurur duyuyoruz.” dedi.   Sürdürülebilir ekonomik gelişme için hızlı büyümeye, hızlı büyüme için sermaye birikimine ve sermaye birikimi için de tasarrufa ihtiyaç olduğunun altını çizen Ersarı, “Gelişmiş ekonomilerde tasarrufların ve birikimlerin önemli bir bölümü emeklilik ve yatırım fonlarında değerlendiriliyor. Ak Portföy olarak temel amacımız birikim ve yatırımlara değer katarken Türkiye ekonomisine kaynak sağlayıp, büyümeyi desteklemek.   Gelişmiş ekonomilerde olduğu gibi, emeklilik yatırımlarında alternatif enstrümanlara ihtiyacımız var. Başta gayrimenkul ve girişim sermayesi yatırım fonları olmak üzere Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan ürünlerimizle farklı varlık sınıfları ve temalarda sürekli yeni stratejiler geliştiriyor, Ak Portfoy olarak sektörün en geniş yatırım evrenini yatırımcılarımıza sunuyoruz” diye ekledi.

 

 

Ak Portföy, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'nin (TSPB) düzenlediği

"3. Sermaye Piyasaları Ödülleri" kapsamında, bu yıl da "Emeklilik Yatırım Fonları Portföy Büyüklüğü Lideri" ödülüne layık görüldü.

 

Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, yatırımcılarının tasarruflarını "güven ve yüksek performans" prensibiyle yönetmeyi temel ilke olarak benimseyen Ak Portföy'ün, TSPB tarafından "Emeklilik Yatırım Fonları Portföy Büyüklüğü Lideri" ödülüne layık görülmesinin bir tesadüf olmadığını vurguladı. Mehmet Ali Ersarı, "Etkin organizasyon yapımızın yarattığı sinerji ile sağladığımız sürdürülebilir yüksek performansımız sayesinde yatırımcılarımıza, yenilikçi, yüksek nitelikli ürün ve hizmetler sunuyoruz. Yatırımcılarımızın birikim ve yatırımlarına değer katmayı öncelikli görev olarak benimsiyor, tüm çalışmalarımızı bu temel ilkemiz üzerine inşa ediyoruz. Yatırımcılarımızın gösterdiği büyük ilginin açık bir göstergesi olan bu ödülümüz ile gurur duyuyoruz.” dedi.

 

Sürdürülebilir ekonomik gelişme için hızlı büyümeye, hızlı büyüme için sermaye birikimine ve sermaye birikimi için de tasarrufa ihtiyaç olduğunun altını çizen Ersarı, “Gelişmiş ekonomilerde tasarrufların ve birikimlerin önemli bir bölümü emeklilik ve yatırım fonlarında değerlendiriliyor. Ak Portföy olarak temel amacımız birikim ve yatırımlara değer katarken Türkiye ekonomisine kaynak sağlayıp, büyümeyi desteklemek.

 

Gelişmiş ekonomilerde olduğu gibi, emeklilik yatırımlarında alternatif enstrümanlara ihtiyacımız var. Başta gayrimenkul ve girişim sermayesi yatırım fonları olmak üzere Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan ürünlerimizle farklı varlık sınıfları ve temalarda sürekli yeni stratejiler geliştiriyor, Ak Portfoy olarak sektörün en geniş yatırım evrenini yatırımcılarımıza sunuyoruz” diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.