Akademi İmge’de tiyatro eğitimi başladı

KÜLTÜR-SANAT 22.03.2021 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2133+ kez okundu.
 

Akademi İmge’de tiyatro eğitimi başladı

  Akademi İmge Tiyatrosu’nda, oyunculuk, diksiyon ve drama dersleri başladı. Akademi İmge kurucularından Burak Zereyalp, pandemi sebebiyle ara verdikleri eğitimlere yeniden başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 200 kapasiteli salonda en fazla 15 öğrenciye eğitim verebildiklerini aktaran Zereyalp, hafta sonu Pazar günü saat 10.00-12.00 arasında 8-12 yaş, saat 12.30-14.00 arasında 4-7yaş, saat 14.30 ile 16.30 arasında ise 13-17yaş grubuna tiyatro eğitimi verdiklerini bildirdi. Akademi İmge kurucularından Burak Zereyalp, Adana’da kültürel ve sanatsal faaliyetlerin büyük ilgi gördüğüne dikkat çekerek, şehirde bu yöndeki eksikliği giderme çabasında olduklarını söyledi. Zereyalp, “Şehrin her açıdan daha iyi ve güzele doğru gitmesi için yapılan çabaların boşa gitmeyeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Ahmet Eldek, Zeynep Eldek, Burak Zeyeralp ile Sevil Ertuğrul’un kurucusu olduğu Akademi İmge, 164 kişilik salonuyla özel tiyatrolar arasında en fazla seyirciyi ağırlayabiliyor. Galleria İş Merkezi’nin Batı girişindeki tiyatroda pandemi öncesi özel tiyatro ekipleri de oyunlarını sergiliyordu.

 

Akademi İmge Tiyatrosu’nda, oyunculuk, diksiyon ve drama dersleri başladı.

Akademi İmge kurucularından Burak Zereyalp, pandemi sebebiyle ara verdikleri eğitimlere yeniden başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 200 kapasiteli salonda en fazla 15 öğrenciye eğitim verebildiklerini aktaran Zereyalp, hafta sonu Pazar günü saat 10.00-12.00 arasında 8-12 yaş, saat 12.30-14.00 arasında 4-7yaş, saat 14.30 ile 16.30 arasında ise 13-17yaş grubuna tiyatro eğitimi verdiklerini bildirdi.

Akademi İmge kurucularından Burak Zereyalp, Adana’da kültürel ve sanatsal faaliyetlerin büyük ilgi gördüğüne dikkat çekerek, şehirde bu yöndeki eksikliği giderme çabasında olduklarını söyledi. Zereyalp, “Şehrin her açıdan daha iyi ve güzele doğru gitmesi için yapılan çabaların boşa gitmeyeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ahmet Eldek, Zeynep Eldek, Burak Zeyeralp ile Sevil Ertuğrul’un kurucusu olduğu Akademi İmge, 164 kişilik salonuyla özel tiyatrolar arasında en fazla seyirciyi ağırlayabiliyor. Galleria İş Merkezi’nin Batı girişindeki tiyatroda pandemi öncesi özel tiyatro ekipleri de oyunlarını sergiliyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.