AKADEMİSYEN İNTİHAR ETTİ

26.02.2017 - 14:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1699+ kez okundu.
 

AKADEMİSYEN İNTİHAR ETTİ

  Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü'nde araştırma görevlisi olan ve sözleşmesi yenilenmeyerek KHK ile ihraç edilen Mehmet Fatih Tıraş'ın intihar etti. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Akademisyen Tıraş aynı zamanda 'Bu suça ortak olmayacağız' başlığıyla yayımlanan 'Barış İçin Akademisyenler' imzacıları arasındaydı.Tıraş'ın intihar haberini sosyal medya hesabından duyuran sosyolog Veli Saçılık, "Öfkemiz büyük"  açıklamasında bulundu. MERSİN’NDE İNTİHAR ETTİ… 15 Aralık 2016 üniversite ile ilişiği kesilen, önceki gün Mersi’nde bir apartmanın 7’incı katından atlayarak intihar etmişti. Tıraş, dün Kabasakal mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.    

 

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü'nde araştırma görevlisi olan ve sözleşmesi yenilenmeyerek KHK ile ihraç edilen Mehmet Fatih Tıraş'ın intihar etti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Akademisyen Tıraş aynı zamanda 'Bu suça ortak olmayacağız' başlığıyla yayımlanan 'Barış İçin Akademisyenler' imzacıları arasındaydı.Tıraş'ın intihar haberini sosyal medya hesabından duyuran sosyolog Veli Saçılık, "Öfkemiz büyük"  açıklamasında bulundu.

MERSİN’NDE İNTİHAR ETTİ…

15 Aralık 2016 üniversite ile ilişiği kesilen, önceki gün Mersi’nde bir apartmanın 7’incı katından atlayarak intihar etmişti. Tıraş, dün Kabasakal mezarlığında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.