AKAN, ÇALIŞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

GÜNDEM 09.01.2019 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1384+ kez okundu.
 

AKAN, ÇALIŞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

  AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Akan mesajında toplumsal gelişmeleri doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktaran basının demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu söyledi. Basın çalışanlarının büyük bir özveri ile görev yaptıklarını vurgulayan Akan, “Basın Meslek İlkelerine bağlı tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile hareket eden basının ülkelerin gelişmesine önemli değer ve katkıları vardır” dedi. Akan mesajının devamında ise şunları söyledi; “Bu duygu ve düşünceler ile zor şartlarda görevlerini yerine getiren yazılı, görsel ve işitsel alanda hizmet veren tüm basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum”

 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akan mesajında toplumsal gelişmeleri doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktaran basının demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu söyledi.

Basın çalışanlarının büyük bir özveri ile görev yaptıklarını vurgulayan Akan, “Basın Meslek İlkelerine bağlı tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile hareket eden basının ülkelerin gelişmesine önemli değer ve katkıları vardır” dedi.

Akan mesajının devamında ise şunları söyledi;

“Bu duygu ve düşünceler ile zor şartlarda görevlerini yerine getiren yazılı, görsel ve işitsel alanda hizmet veren tüm basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.