Akay: Aydın nesil yetiştirilmesine katkı veriyoruz

GÜNDEM 10.12.2019 - 12:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2070+ kez okundu.
 

Akay: Aydın nesil yetiştirilmesine katkı veriyoruz

Bilgili, çağdaş, aydın nesiller yetiştirmek için eğitime önem veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediyenin ücretsiz YKS kurslarına katılan öğrencileri ziyaret ederek kimya dersi anlattı.
  Her alanda eğitimi destekleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediyenin ücretsiz olarak gerçekleştirdiği YKS kursuna katılan öğrencilere kimya dersi verdi. Bakımyurdu Caddesindeki ek binada, LGS ve YKS kursuna katılan öğrencileri ziyaret eden Başkan Akay, öğrenci ve öğretmenle bir araya geldi.  Yeni nesillerin tüm eğitim aşamalarında uygulamalı ve ekonomik yaşamın içinde başarılı kılacak bilgilerle donatılması için katkı vermeye devam edecekleri mesajını veren Başkan Akay,”Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Bizim Bütün Ümidimiz Gençliktedir’ demiştir. Bu çerçevede bilgili, çağdaş, aydın nesiller yetiştirmek bizim en asli görevimizdir” dedi. AKAY ÖĞRENCİLERE KİMYA DERSİNİ ANLATTI Aynı zamanda Kimya Mühendisi olan Başkan Akif Kemal Akay daha sonra “kimya dersi” işlenen sınıfta ders anlattı. Öğrencilerin dikkatle dinlediği Akay, dersle bağlantılı konularda deneyimlerini de aktardı.  Ders konusu hakkında ayrıntılı bilgiler aktaran Başkan Akay’a YKS kurs öğrencileri teşekkür etti. Başkan Akay öğrencilerin isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafı da çekildi. SEYHAN’DA LGS VE YKS KURSLARI Seyhan Belediyesi tarafından Lise ve Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere ücretsiz kurs veriliyor. Yaklaşık 20 eğitimcinin görev aldığı kurslara katılan LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere, hazırlık kitapları, testler ve deneme sınavlar ücretsiz olarak temin ediliyor.  
Bilgili, çağdaş, aydın nesiller yetiştirmek için eğitime önem veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediyenin ücretsiz YKS kurslarına katılan öğrencileri ziyaret ederek kimya dersi anlattı.

 

Her alanda eğitimi destekleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediyenin ücretsiz olarak gerçekleştirdiği YKS kursuna katılan öğrencilere kimya dersi verdi.

Bakımyurdu Caddesindeki ek binada, LGS ve YKS kursuna katılan öğrencileri ziyaret eden Başkan Akay, öğrenci ve öğretmenle bir araya geldi.  Yeni nesillerin tüm eğitim aşamalarında uygulamalı ve ekonomik yaşamın içinde başarılı kılacak bilgilerle donatılması için katkı vermeye devam edecekleri mesajını veren Başkan Akay,”Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Bizim Bütün Ümidimiz Gençliktedir’ demiştir. Bu çerçevede bilgili, çağdaş, aydın nesiller yetiştirmek bizim en asli görevimizdir” dedi.

AKAY ÖĞRENCİLERE KİMYA DERSİNİ ANLATTI

Aynı zamanda Kimya Mühendisi olan Başkan Akif Kemal Akay daha sonra “kimya dersi” işlenen sınıfta ders anlattı. Öğrencilerin dikkatle dinlediği Akay, dersle bağlantılı konularda deneyimlerini de aktardı.  Ders konusu hakkında ayrıntılı bilgiler aktaran Başkan Akay’a YKS kurs öğrencileri teşekkür etti. Başkan Akay öğrencilerin isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafı da çekildi.

SEYHAN’DA LGS VE YKS KURSLARI

Seyhan Belediyesi tarafından Lise ve Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere ücretsiz kurs veriliyor. Yaklaşık 20 eğitimcinin görev aldığı kurslara katılan LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere, hazırlık kitapları, testler ve deneme sınavlar ücretsiz olarak temin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.