Akay, halkla elele, gönül gönüle

SİYASET 19.02.2019 - 15:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1515+ kez okundu.
 

Akay, halkla elele, gönül gönüle

CHP Seyhan Belediye başkan Adayı Akif Kemal Akay, Seyhan ilçesini sokak sokak ziyaret ederek halkı dinlemeye devam ediyor.Barbaros Mahallesini ziyaret eden Akay, halkı tek tek dinleyerek “ her bir hemşehrimizin kendini hayatın merkezinde htiği bir Belediyecilik anlayışını kaldığı yerden Nisan’da Seyhan’da sürdüreceğiz” mesajı verdi.   AKAY “SOKAKLARDA HERKESLE KONUŞUP DİNLİYORUZ” 800 Bin Seyhanlı’ya ulaşmak için 96 Mahallede halkla buluşan CHP Seyhan Belediye başkan Adayı Akif Kemal Akay, Barbaros Mahallesi’nde de halkı dinledi, Kıraathane ziyaretinde bulundu. Yoğun ilgiyle karşılaşan Akay, Halkla tek tek konuşarak onları dinledi. Mardin Kıraathanesini de ziyaret eden Akay, burada da vatandaşla birebir iletişim kurup onları dinledi.   AKAY “TÜM MAHALLELERE ULAŞAN KALİTELİ, HIZLI VE ADİL HİZMET” 31 Martta yerel bir seçim olacağını hatırlatan ve “Halka hizmet için adayım” diyen CHP Seyhan Belediye başkan Adayı Akif Kemal Akay, Mahallelere yapılan hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Akay “Eski ve yeni, uzaktaki yakındaki, tüm Mahallelere ulaşan, kaliteli, hızlı ve adil hizmeti Nisan’da Seyhan’da sürdürmeye kararlıyız. Katılımcı, denetlenebilen, hesap verebilen, şeffaf yönetim anlayışıyla halkımızın karşısında olacağız. Gerçekleştirdiği eşsiz hizmetlerle geçmişinden güç alan, geleceğe güvenle bakan çalışma azmi ile Seyhan’ı geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.    BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEĞİYLE EŞGÜDÜM HALİNDE HİZMET CHP ve Millet ittifakının 31 Mart Yerel Seçiminden başarıyla çıkacağını belirten Akay, Mahalle sakinlerine Seyhan Belediyesi’nde;  Zeydan Karalar Başkanlığı’ndaki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini yanına alarak kamunun tüm birimleriyle eşgüdüm halinde hizmet anlayışında olacaklarını anlattı.

CHP Seyhan Belediye başkan Adayı Akif Kemal Akay, Seyhan ilçesini sokak sokak ziyaret ederek halkı dinlemeye devam ediyor.Barbaros Mahallesini ziyaret eden Akay, halkı tek tek dinleyerek “ her bir hemşehrimizin kendini hayatın merkezinde htiği bir Belediyecilik anlayışını kaldığı yerden Nisan’da Seyhan’da sürdüreceğiz” mesajı verdi.

 

AKAY “SOKAKLARDA HERKESLE KONUŞUP DİNLİYORUZ”

800 Bin Seyhanlı’ya ulaşmak için 96 Mahallede halkla buluşan CHP Seyhan Belediye başkan Adayı Akif Kemal Akay, Barbaros Mahallesi’nde de halkı dinledi, Kıraathane ziyaretinde bulundu. Yoğun ilgiyle karşılaşan Akay, Halkla tek tek konuşarak onları dinledi. Mardin Kıraathanesini de ziyaret eden Akay, burada da vatandaşla birebir iletişim kurup onları dinledi.

 

AKAY “TÜM MAHALLELERE ULAŞAN KALİTELİ, HIZLI VE ADİL HİZMET”

31 Martta yerel bir seçim olacağını hatırlatan ve “Halka hizmet için adayım” diyen CHP Seyhan Belediye başkan Adayı Akif Kemal Akay, Mahallelere yapılan hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Akay “Eski ve yeni, uzaktaki yakındaki, tüm Mahallelere ulaşan, kaliteli, hızlı ve adil hizmeti Nisan’da Seyhan’da sürdürmeye kararlıyız. Katılımcı, denetlenebilen, hesap verebilen, şeffaf yönetim anlayışıyla halkımızın karşısında olacağız. Gerçekleştirdiği eşsiz hizmetlerle geçmişinden güç alan, geleceğe güvenle bakan çalışma azmi ile Seyhan’ı geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEĞİYLE EŞGÜDÜM HALİNDE HİZMET

CHP ve Millet ittifakının 31 Mart Yerel Seçiminden başarıyla çıkacağını belirten Akay, Mahalle sakinlerine Seyhan Belediyesi’nde;  Zeydan Karalar Başkanlığı’ndaki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini yanına alarak kamunun tüm birimleriyle eşgüdüm halinde hizmet anlayışında olacaklarını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.