Akay: Her kadın emekçidir

GÜNDEM 10.03.2019 - 17:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2425+ kez okundu.
 

Akay: Her kadın emekçidir

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlarla bir araya geldi
  Cumhuriyet Halk  Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde semt pazarında alışveriş, tekstil tezgahında üretim, narenciye fabrikasında paketleyen kadınlara günün anısına topraklı çiçek dağıttı. AKAY, EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI Seyhan’ın dört bir yanında toplumun tüm kesimlerine ulaşmak için büyük bir enerjiyle çalışan ve takdir toplayan Millet İttifakı’nın Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde emekçi kadınları unutmadı. KADINLARA ÇİÇEK ARMAĞAN ETTİ İlk olarak Fatih Semt Pazarında alışveriş yapan kadınlarla buluşan Akay, her biri emekçi olan kadınların sorunlarını dinledi, Seyhan Belediye Başkanlığı görevinde Seyhan’da yaşayan yurttaşların daha mutlu, huzurlu ve refah bir şekilde yaşayabilmelerine yönelik projelerini anlattı.  Kadınlara küçük saksılar içinde çiçekler armağan eden Akay’a yurttaşlar da yoğun ilgi gösterdi. “HER KADIN EMEKÇİDİR” Akay, daha sonra Meydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Serhan ve Serdal Bayboğa’nın sahibi olduğu Serbay Tekstil’de üretim yapan kadınları ziyaret etti.  Tezgah başındaki emekçi kadınların gününü kutlayan ve çiçek armağan eden CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay,  her kadının emekçi olduğunu belirterek,  kadın emeğinin çağdaş bir toplum hedefi için önemine vurgu yaptı. “KADIN EMEĞİNİN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” CHP’li Akay, daha sonra Atay İşimtekin ve Behzat Ciğer’in sahibi olduğu NARKA Tarım Türünleri fabrikasındaki narenciye paketleyen kadın emekçilerle bir araya geldi.  Burada da kadınlara çiçek armağan edip, kadınların gününü kutlayan CHP’li Akay, belediye başkanlığı döneminde kadın emeğinin hak ettiği değeri görmesi için yapacaklarını aktardı. “KADINLAR SEYHAN’IN GELİŞİP, YAŞANABİLİR BİR İLÇE OLMASI İÇİN ETKİN GÖREV YAPACAK” Seyhan Belediyesi olarak gerek istihdam, gerekse de yönetime katılım anlamında kadınlara büyük önem vereceklerini ve belediye yönetimi olarak kadınların kendilerinden beklentilerini fazlasıyla karşılayacaklarını vurgulayan Akay, kadınların Seyhan’ın gelişmesi, daha yaşanabilir, huzurlu bir ilçe olması için hayata geçirilecek çalışmaların içinde etkin olarak görev alacaklarını sözlerine ekledi
CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlarla bir araya geldi

 

Cumhuriyet Halk  Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay,  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde semt pazarında alışveriş, tekstil tezgahında üretim, narenciye fabrikasında paketleyen kadınlara günün anısına topraklı çiçek dağıttı.

AKAY, EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

Seyhan’ın dört bir yanında toplumun tüm kesimlerine ulaşmak için büyük bir enerjiyle çalışan ve takdir toplayan Millet İttifakı’nın Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde emekçi kadınları unutmadı.

KADINLARA ÇİÇEK ARMAĞAN ETTİ

İlk olarak Fatih Semt Pazarında alışveriş yapan kadınlarla buluşan Akay, her biri emekçi olan kadınların sorunlarını dinledi, Seyhan Belediye Başkanlığı görevinde Seyhan’da yaşayan yurttaşların daha mutlu, huzurlu ve refah bir şekilde yaşayabilmelerine yönelik projelerini anlattı.  Kadınlara küçük saksılar içinde çiçekler armağan eden Akay’a yurttaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

“HER KADIN EMEKÇİDİR”

Akay, daha sonra Meydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Serhan ve Serdal Bayboğa’nın sahibi olduğu Serbay Tekstil’de üretim yapan kadınları ziyaret etti.  Tezgah başındaki emekçi kadınların gününü kutlayan ve çiçek armağan eden CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay,  her kadının emekçi olduğunu belirterek,  kadın emeğinin çağdaş bir toplum hedefi için önemine vurgu yaptı.

“KADIN EMEĞİNİN HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

CHP’li Akay, daha sonra Atay İşimtekin ve Behzat Ciğer’in sahibi olduğu NARKA Tarım Türünleri fabrikasındaki narenciye paketleyen kadın emekçilerle bir araya geldi.  Burada da kadınlara çiçek armağan edip, kadınların gününü kutlayan CHP’li Akay, belediye başkanlığı döneminde kadın emeğinin hak ettiği değeri görmesi için yapacaklarını aktardı.

“KADINLAR SEYHAN’IN GELİŞİP, YAŞANABİLİR BİR İLÇE OLMASI İÇİN ETKİN GÖREV YAPACAK”

Seyhan Belediyesi olarak gerek istihdam, gerekse de yönetime katılım anlamında kadınlara büyük önem vereceklerini ve belediye yönetimi olarak kadınların kendilerinden beklentilerini fazlasıyla karşılayacaklarını vurgulayan Akay, kadınların Seyhan’ın gelişmesi, daha yaşanabilir, huzurlu bir ilçe olması için hayata geçirilecek çalışmaların içinde etkin olarak görev alacaklarını sözlerine ekledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.