AKAY, MUHTARLARA BİR ARAYA GELDİ

SİYASET 21.06.2019 - 13:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1889+ kez okundu.
 

AKAY, MUHTARLARA BİR ARAYA GELDİ

    Seyhan’ın önümüzdeki 5 yıllık stratejik planının yapılması için ilçede bulunan 96 mahallenin muhtarı ile bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, yönetim anlayışlarının tekil değil çoğulcu olacağını belertirken ilçeyi mahalle muhtarları ile yöneteceklerini söyledi.   ADANA-Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ilçede bulunan 96 mahallenin muhtarları ile 32’şerli 3 grup halinde değerlendirme toplantısı yaptı. Beyin fırtınası şeklinde gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarları mahallerindeki sıkıntıları dile getirirken, yapılması gerekenler ve öncelikli hizmetler masaya yatırıldı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de tam kadro katıldığı toplantıda Başkan Akif kemal Akay, muhtarlık kurumunu önemsediklerini belirterek Seyhan’ı muhtarlar ile birlikte yöneteceklerini söyledi.   5 YILLIK STRATEJİK PLAN Toplantının ana gündem maddesi ise önümüzdeki 5 yıllık stratejik plan oldu. Stratejik plan ile ilgili olarak muhtarların görüşlerini önemsediklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bu anlamda muhtarlardan stratejik plana katkı koymalarını istedi. Planlamanın ilçenin geleceği için önemine değinen Başkan Akay, yöneticilerin görevinin sadece gündelik hizmetleri sunmak değil, kentin değişimine katkı sunarak, kentin geleceğine yön vermek olduğunu söyledi… Seyhan’ın geleceğinin Seyhanlılara danışılarak şekillendirileceği stratejik plan Eylül ayına kadar tamamlanarak Belediye Meclisine sunulacak.   MUHTARLAR UYGULAMADAN MEMNUN Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları başkan Akif Kemal Akay’a teşekkür etti…

 

 

Seyhan’ın önümüzdeki 5 yıllık stratejik planının yapılması için ilçede bulunan 96 mahallenin muhtarı ile bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, yönetim anlayışlarının tekil değil çoğulcu olacağını belertirken ilçeyi mahalle muhtarları ile yöneteceklerini söyledi.

 

ADANA-Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ilçede bulunan 96 mahallenin muhtarları ile 32’şerli 3 grup halinde değerlendirme toplantısı yaptı. Beyin fırtınası şeklinde gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarları mahallerindeki sıkıntıları dile getirirken, yapılması gerekenler ve öncelikli hizmetler masaya yatırıldı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de tam kadro katıldığı toplantıda Başkan Akif kemal Akay, muhtarlık kurumunu önemsediklerini belirterek Seyhan’ı muhtarlar ile birlikte yöneteceklerini söyledi.

 

5 YILLIK STRATEJİK PLAN

Toplantının ana gündem maddesi ise önümüzdeki 5 yıllık stratejik plan oldu. Stratejik plan ile ilgili olarak muhtarların görüşlerini önemsediklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bu anlamda muhtarlardan stratejik plana katkı koymalarını istedi. Planlamanın ilçenin geleceği için önemine değinen Başkan Akay, yöneticilerin görevinin sadece gündelik hizmetleri sunmak değil, kentin değişimine katkı sunarak, kentin geleceğine yön vermek olduğunu söyledi… Seyhan’ın geleceğinin Seyhanlılara danışılarak şekillendirileceği stratejik plan Eylül ayına kadar tamamlanarak Belediye Meclisine sunulacak.

 

MUHTARLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları başkan Akif Kemal Akay’a teşekkür etti…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.