Akay: Zabıtanın önemi giderek artıyor

08.09.2019 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2680+ kez okundu.
 

Akay: Zabıtanın önemi giderek artıyor

  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,  1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Zabıta Haftası” etkinlikleri kapsamında zabıta personeliyle, düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Zabıta teşkilatının 193. kuruluş yıldönümü dolayısıyla personelin “Zabıta Haftası”nı kutlayan Akay, “özveriyle çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi. Seyhan Belediyesi fuayesinde gerçekleşen kokteylde zabıta personeliyle bir araya gelen Başkan Akay, zabıta teşkilatlarının belediyelerin aynası olduğunu söyledi. “ZAMANLA İHTİYAÇLAR DA YÖNETİM ANLAYIŞI DA DEĞİŞİYOR” Zamanla her şeyin değiştiğini ve geliştiğini dile getiren Başkan Akay, “Zamanla belediyeler de değişiyor, ihtiyaçlar da değişiyor. Bu değişen şartlar içerisinde elbette devletin kolluk anlayışı da değişiyor. Daha insan odaklı, daha insan merkezli bir yapı, hem belediyeler hem de devletin diğer kurumlarına egemen oldukça, yönetimin anlayışı da değişiyor. İnsan merkezli bir anlayış kendini farklı yönleriyle ve boyutlarıyla gösteriyor" diye konuştu. “ZABITANIN ÖNEMİ GİDEREK ARTIYOR” Zabıtanın giderek önem kazandığına işaret eden Başkan Akay, “Bu kadar yıl ülkeye hizmet eden yapının gün geçtikçe önemi giderek daha da artıyor. Mümkün olduğu kadar belli bir sistem içerisinde yaşanılmasında, en önemli etken sizler olacaksınız” dedi. ZABITALARA TEŞEKKÜR Zabıta teşkilatının canla başla çalıştığını da dile getiren Başkan Akay,  “Teşkilatlarımızın ne kadar fedakârca çalıştığını çok iyi biliyorum. Zabıtalarımız 24 saat vatandaşın hizmetindedir. Bu fedakarlıklarından dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Akay, Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ercan Kandemir’in de hazır bulunduğu kokteyl sonunda, zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,  1-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Zabıta Haftası” etkinlikleri kapsamında zabıta personeliyle, düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Zabıta teşkilatının 193. kuruluş yıldönümü dolayısıyla personelin “Zabıta Haftası”nı kutlayan Akay, “özveriyle çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Seyhan Belediyesi fuayesinde gerçekleşen kokteylde zabıta personeliyle bir araya gelen Başkan Akay, zabıta teşkilatlarının belediyelerin aynası olduğunu söyledi.

“ZAMANLA İHTİYAÇLAR DA YÖNETİM ANLAYIŞI DA DEĞİŞİYOR”

Zamanla her şeyin değiştiğini ve geliştiğini dile getiren Başkan Akay, “Zamanla belediyeler de değişiyor, ihtiyaçlar da değişiyor. Bu değişen şartlar içerisinde elbette devletin kolluk anlayışı da değişiyor. Daha insan odaklı, daha insan merkezli bir yapı, hem belediyeler hem de devletin diğer kurumlarına egemen oldukça, yönetimin anlayışı da değişiyor. İnsan merkezli bir anlayış kendini farklı yönleriyle ve boyutlarıyla gösteriyor" diye konuştu.

“ZABITANIN ÖNEMİ GİDEREK ARTIYOR”

Zabıtanın giderek önem kazandığına işaret eden Başkan Akay, “Bu kadar yıl ülkeye hizmet eden yapının gün geçtikçe önemi giderek daha da artıyor. Mümkün olduğu kadar belli bir sistem içerisinde yaşanılmasında, en önemli etken sizler olacaksınız” dedi.

ZABITALARA TEŞEKKÜR

Zabıta teşkilatının canla başla çalıştığını da dile getiren Başkan Akay,  “Teşkilatlarımızın ne kadar fedakârca çalıştığını çok iyi biliyorum. Zabıtalarımız 24 saat vatandaşın hizmetindedir. Bu fedakarlıklarından dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Akay, Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ercan Kandemir’in de hazır bulunduğu kokteyl sonunda, zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.