AKÇA BEYHAN DEMİRTAŞ TAN DESTEK İSTEDİ

KÜLTÜR-SANAT 17.08.2017 - 11:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2872+ kez okundu.
 

AKÇA BEYHAN DEMİRTAŞ TAN DESTEK İSTEDİ

  Adana Çocuk ve Kadın Hakları dernek başkanı Çiğdem Akça ve yönetim kurulu üyelerinden  Nazan Uğurludemir, Tülay Bolat ve Aylin Etiman Adana valisi Sayın Mahmut Demirtaş in eşi Beyhan Demirtaş ı vali konağında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.   Başkan Çiğdem Akça yaptığı yazılı açıklamayla görüşmeleri hakkında bilgi verdi. "ÇKHD olarak uzun süredir çocuk parklarına kamera konulması ile alakalı belediye başkanlarımıza çağrı yapıyoruz. Yerel basınımızda bu konuyu çok önemseyerek haber yapıyor. Çocuk parklarına kamera konulması talebimizin uyuşturucu ile mücadele ve organ mafyasından çocukları korumada çok önemli olduğu üzerinde durduk ve Valimizin eşi Sayın Beyhan Demirtaş' tan destek istedik.  Ayrıca valilik bünyesinde çalışan İnsan Hakları Komisyonu yanında bir Çocuk hakları komisyonu kurulmasının Adana da yoğun bir şekilde yaşanan Çocuk işçiliği ile Çocuk ihmal ve istismarıyla mücadele için ihtiyaç olduğu üzerinde durduk. Sayın Beyhan Demirtaş özellikle çocuk konularında çok duyarlı ve zamanını sevgi evlerinde geçiren bir insan olarak taleplerimizle çok ilgilendi.  Ayrıca geniş kapsamlı olarak Aile Danışma Merkezleri üzerinde durduk. Kadın kadar erkeklerinde bu merkezlere ihtiyaç duyduğunu danışmak istediğini, derneğimize bu konuda başvurular olduğunu örneklerle kendisine anlattık. Sayın Beyhan Demirtaş la bu konuda da hem fikir olduk. İlgili konularda destek ve önerilerini bekler, saygılar sunarız. Nazik misafirperverlikleri ve duyarlılıkları için de çok teşekkür ederiz.  Adana çocuk ve Kadın Hakları Derneği  

 

Adana Çocuk ve Kadın Hakları dernek başkanı Çiğdem Akça ve yönetim kurulu üyelerinden  Nazan Uğurludemir, Tülay Bolat ve Aylin Etiman Adana valisi Sayın Mahmut Demirtaş in eşi Beyhan Demirtaş ı vali konağında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

 

Başkan Çiğdem Akça yaptığı yazılı açıklamayla görüşmeleri hakkında bilgi verdi.

"ÇKHD olarak uzun süredir çocuk parklarına kamera konulması ile alakalı belediye başkanlarımıza çağrı yapıyoruz. Yerel basınımızda bu konuyu çok önemseyerek haber yapıyor. Çocuk parklarına kamera konulması talebimizin uyuşturucu ile mücadele ve organ mafyasından çocukları korumada çok önemli olduğu üzerinde durduk ve Valimizin eşi Sayın Beyhan Demirtaş' tan destek istedik. 


Ayrıca valilik bünyesinde çalışan İnsan Hakları Komisyonu yanında bir Çocuk hakları komisyonu kurulmasının Adana da yoğun bir şekilde yaşanan Çocuk işçiliği ile Çocuk ihmal ve istismarıyla mücadele için ihtiyaç olduğu üzerinde durduk. Sayın Beyhan Demirtaş özellikle çocuk konularında çok duyarlı ve zamanını sevgi evlerinde geçiren bir insan olarak taleplerimizle çok ilgilendi. 

Ayrıca geniş kapsamlı olarak Aile Danışma Merkezleri üzerinde durduk. Kadın kadar erkeklerinde bu merkezlere ihtiyaç duyduğunu danışmak istediğini, derneğimize bu konuda başvurular olduğunu örneklerle kendisine anlattık. Sayın Beyhan Demirtaş la bu konuda da hem fikir olduk. İlgili konularda destek ve önerilerini bekler, saygılar sunarız.
Nazik misafirperverlikleri ve duyarlılıkları için de çok teşekkür ederiz. 
Adana çocuk ve Kadın Hakları Derneği

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.