AKİF ABİ GEREĞİNİ YAPTI

GÜNDEM 07.08.2019 - 17:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1312+ kez okundu.
 

AKİF ABİ GEREĞİNİ YAPTI

  Zeydan Karalar’ın beş yıl boyunca başkanlık yaptığı ama tabelasına bir türlü T.C ibaresi koydurmadığı Seyhan Belediyesi’nde geç de olsa  gereği yapıldı. SEYHAN’DA ARTIK T.C VAR CHP’li Başkan Karalar bunu yapmadı ama onun yerine gelen ve yine CHP’li olan  Akif Kemal Akay, belediyenin tabelasına T.C ibaresini koydurdu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, beş yıl Seyhan’a T.C ibaresi koydurmadı ama geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi’ne T.C ibaresi eklettirdi. TAKLİT Mİ EDİYOR İstunbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansun Yavaş’ın belediyeye T.C ibaresi koydurmasının ardından Karalar’ın Adana’da aynı uygulamayı gerçekleştirmesi akıllara, “Karalar İmamaoğlu ve Yavaş’ı taklit mi ediyor” sorusunu düşürdü. AKAY, SONA ERDİRDİ Ekrem İmamoğlu ve Marnsur Yavaş’ın belediye meclis tolantılarını naklen yayınlama kararının ardından da Zeydan Karalar, meclis toplantılarını canlı yayınlama kararı aldı. Zeydan Karalar’ın tam beş boyunca tebalaya iki harf yazılmasını sağlamadığı belediyeye CHPlilerin Akif ağabeyi Akay, T.C ibaresini ekleterek bir ihmali sona erdirdi.    

 

Zeydan Karalar’ın beş yıl boyunca başkanlık yaptığı ama tabelasına bir türlü T.C ibaresi koydurmadığı Seyhan Belediyesi’nde geç de olsa  gereği yapıldı.

SEYHAN’DA ARTIK T.C VAR

CHP’li Başkan Karalar bunu yapmadı ama onun yerine gelen ve yine CHP’li olan  Akif Kemal Akay, belediyenin tabelasına T.C ibaresini koydurdu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, beş yıl Seyhan’a T.C ibaresi koydurmadı ama geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi’ne T.C ibaresi eklettirdi.

TAKLİT Mİ EDİYOR

İstunbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansun Yavaş’ın belediyeye T.C ibaresi koydurmasının ardından Karalar’ın Adana’da aynı uygulamayı gerçekleştirmesi akıllara, “Karalar İmamaoğlu ve Yavaş’ı taklit mi ediyor” sorusunu düşürdü.

AKAY, SONA ERDİRDİ

Ekrem İmamoğlu ve Marnsur Yavaş’ın belediye meclis tolantılarını naklen yayınlama kararının ardından da Zeydan Karalar, meclis toplantılarını canlı yayınlama kararı aldı. Zeydan Karalar’ın tam beş boyunca tebalaya iki harf yazılmasını sağlamadığı belediyeye CHPlilerin Akif ağabeyi Akay, T.C ibaresini ekleterek bir ihmali sona erdirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.