AKKAŞ, MHP İÇİN ETKİNLİK GEZİYOR

GÜNDEM 13.05.2018 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1795+ kez okundu.
 

AKKAŞ, MHP İÇİN ETKİNLİK GEZİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili aday adayı, Eczacı Yeşim Akkaş, 24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi toplumun her alanına ulaşmaya çalışıyor. Kimi zaman bir etkinliğe katılan kimi zaman ise açılışlarda yer alan başarılı iş kadını, “Diyalog kurmayı ve yaratıcı fikirleri önemsiyorum” dedi.  “BİRLİKTE İLERLEMELİYİZ” Akkaş, merkez  Seyhan Şinasi Efendi caddesi ve Mithat Saraçoğlu caddesi üzerinde gerçekleştirilen Express CoffeeFest’e katılarak, burada kendisine ikram edilen çay ve kahveden tattı. Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin stantını da gezen MHP’li Akkaş, engelli bir gençle yakından ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirdi. Akkaş, engelli konusunu parti programı haline ilk getiren partinin MHP olduğunu hatırlatarak, “Toplumun her kesimiyle yakından ilgilenen bir partinin mensubu olmaktan büyük gurur duyuyorum. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin her fırsatta dile getirdiği toplumu yakından ilgilendiren meselelerin yakından takipçisi olma anlayışı ile hareket ediyoruz. Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçerken bizim de vatandaşlarımızla birlik ve beraberlikle ilerlememiz gerekiyor” diye konuştu.  “İSTİHDAMI ÖNEMSİYORUZ” MHP’nin işsizlik ve istihdamın artırılmasına yönelik çabalarını kendisinin de önemsediğini anlatan Akkaş, “Sarıçam’da özellikle kadınların istihdamıyla ilgili yaptığımız proje iyi gidiyor. Bu projenin gelecekte daha büyük istihdamlara kapı açacağını umuyoruz” dedi. Partisinin Türkiye’nin her anlamda değişip dönüşmesine katkı sağlayacak kadrolara sahip olduğuna dikkat çeken Akkaş, “Vatandaşlarımız Cumhur ittifakına oy versin, vekillikte de partimizi öncelesin” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili aday adayı, Eczacı Yeşim Akkaş, 24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi toplumun her alanına ulaşmaya çalışıyor. Kimi zaman bir etkinliğe katılan kimi zaman ise açılışlarda yer alan başarılı iş kadını, “Diyalog kurmayı ve yaratıcı fikirleri önemsiyorum” dedi. 

“BİRLİKTE İLERLEMELİYİZ”
Akkaş, merkez  Seyhan Şinasi Efendi caddesi ve Mithat Saraçoğlu caddesi üzerinde gerçekleştirilen Express CoffeeFest’e katılarak, burada kendisine ikram edilen çay ve kahveden tattı. Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin stantını da gezen MHP’li Akkaş, engelli bir gençle yakından ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirdi. Akkaş, engelli konusunu parti programı haline ilk getiren partinin MHP olduğunu hatırlatarak, “Toplumun her kesimiyle yakından ilgilenen bir partinin mensubu olmaktan büyük gurur duyuyorum. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin her fırsatta dile getirdiği toplumu yakından ilgilendiren meselelerin yakından takipçisi olma anlayışı ile hareket ediyoruz. Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçerken bizim de vatandaşlarımızla birlik ve beraberlikle ilerlememiz gerekiyor” diye konuştu. 
“İSTİHDAMI ÖNEMSİYORUZ”
MHP’nin işsizlik ve istihdamın artırılmasına yönelik çabalarını kendisinin de önemsediğini anlatan Akkaş, “Sarıçam’da özellikle kadınların istihdamıyla ilgili yaptığımız proje iyi gidiyor. Bu projenin gelecekte daha büyük istihdamlara kapı açacağını umuyoruz” dedi. Partisinin Türkiye’nin her anlamda değişip dönüşmesine katkı sağlayacak kadrolara sahip olduğuna dikkat çeken Akkaş, “Vatandaşlarımız Cumhur ittifakına oy versin, vekillikte de partimizi öncelesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.