Akol, Karataş aday adaylığını resmileştirdi

SİYASET 11.11.2018 - 17:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2141+ kez okundu.
 

Akol, Karataş aday adaylığını resmileştirdi

  AK Parti’de dün, peş peşe aday adaylığı başvuruları yapıldı.  Büyükşehir için Fatmagül Demet Sarı, Seyhan Belediye Başkan aday adaylığı için Ali Coşkun, Karataş Belediye Başkan aday adaylığı için de Sıtkı Ramazan Akol, aday adaylığını resmileştirdi.  Akol Karataş İlçe Başkanlığı’nda yaptığı adaylık açıklamasında Karataş’a mutlaka hükümet eli değmesi gerektiğini söyledi. AK Parti Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce ve Yönetim Kurulu Başkan Aday Adayı Sıtkı Ramazan Akol’a başarı  dileğinde bulundu. KARATAŞ HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR Karataş’ı hak ettiği yere getirmek istediklerini belirten Akol, “Artık Karataş’ı bir yerlere getirmenin zamanı geldi, Karataş hak ettiği yere gelmelidir. Dünyada ender bulunan sahillere sahip olan Karataş turizm açısından ilimize ve hatta ülkemize ekonomi açısından faydalı olacaktır” dedi.  İSTİHDAM SAĞLAYACAK PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ Özellikle istihdam konusunda atılım yapacaklarını kaydeden Akol, “Seracılık projesiyle bazı gençlerimizi kurtarabiliriz. Sebebi ise iş kapasitesi açacağız, onlara orada istihdam yaratacağız. Birkaç iş adamı da aynısını yaparsa o zaman birçok gence istihdam yaratılmış olur. Bu ilk projemiz. Dünyanın en uzun sahil yolumuz var, boş duruyor bir şey yapılmıyor. Allah nasip ederse istihdam sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz” diye konuştu. KARATAŞ HALKININ BANA GÜVENMESİNİ İSTİYORUM AK Parti Karataş Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Ramazan Akol, “Karataş halkının bana güvenmesini istiyorum. Özellikle bu dönemde elimize geçen bu fırsatta, vizyonlu bir kardeşimiz bunun içinde ben olmak istiyorum. Dünyaya bakış açısı geniş olan, evrensel şeylere hakim olan bir kardeşinizim, artık bu dönemin bizim dönemimiz olduğunu düşünüyorum. Bu şansı bana tanımalarını istiyorum, geri kalan hizmet bizdendir” dedi.

 

AK Parti’de dün, peş peşe aday adaylığı başvuruları yapıldı.  Büyükşehir için Fatmagül Demet Sarı, Seyhan Belediye Başkan aday adaylığı için Ali Coşkun, Karataş Belediye Başkan aday adaylığı için de Sıtkı Ramazan Akol, aday adaylığını resmileştirdi. 
Akol Karataş İlçe Başkanlığı’nda yaptığı adaylık açıklamasında Karataş’a mutlaka hükümet eli değmesi gerektiğini söyledi. AK Parti Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce ve Yönetim Kurulu Başkan Aday Adayı Sıtkı Ramazan Akol’a başarı  dileğinde bulundu.
KARATAŞ HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR
Karataş’ı hak ettiği yere getirmek istediklerini belirten Akol, “Artık Karataş’ı bir yerlere getirmenin zamanı geldi, Karataş hak ettiği yere gelmelidir. Dünyada ender bulunan sahillere sahip olan Karataş turizm açısından ilimize ve hatta ülkemize ekonomi açısından faydalı olacaktır” dedi. 
İSTİHDAM SAĞLAYACAK PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Özellikle istihdam konusunda atılım yapacaklarını kaydeden Akol, “Seracılık projesiyle bazı gençlerimizi kurtarabiliriz. Sebebi ise iş kapasitesi açacağız, onlara orada istihdam yaratacağız. Birkaç iş adamı da aynısını yaparsa o zaman birçok gence istihdam yaratılmış olur. Bu ilk projemiz. Dünyanın en uzun sahil yolumuz var, boş duruyor bir şey yapılmıyor. Allah nasip ederse istihdam sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
KARATAŞ HALKININ BANA GÜVENMESİNİ İSTİYORUM
AK Parti Karataş Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Ramazan Akol, “Karataş halkının bana güvenmesini istiyorum. Özellikle bu dönemde elimize geçen bu fırsatta, vizyonlu bir kardeşimiz bunun içinde ben olmak istiyorum. Dünyaya bakış açısı geniş olan, evrensel şeylere hakim olan bir kardeşinizim, artık bu dönemin bizim dönemimiz olduğunu düşünüyorum. Bu şansı bana tanımalarını istiyorum, geri kalan hizmet bizdendir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.