Aksaray Newjoy’dan Yeni Yıla Özel %50 İndirim

16.12.2017 - 07:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1691+ kez okundu.
 

Aksaray Newjoy’dan Yeni Yıla Özel %50 İndirim

    Bebek ve genç odaları yeni yılda Newjoy ile yenileniyor… 2018’e girerken çocukları mutlu edecek hediyeler Newjoy mağazalarında onları bekliyor.   Yeni yılda yenilenme ruhu yaşam alanlarına da yansıyor. Daha modern ve özgün bir odaya sahip olmak isteyen gençler, Newjoy’un yeni yıl kampanyasıyla hayallerine kavuşurken; minikler gözünü Dünya’ya yeni yılın uğuruyla açıyor. Newjoy, bebek ve genç odası gruplarında geçerli yüzde 50 indirime ek olarak, 3.900 TL ve üzeri bebek odası alışverişlerinde bebek yatağı; 4.900 TL ve üzeri genç ve Smart odası alışverişlerinde genç yatağı hediye ediyor.   Gençler yeni yıla ‘Smart’ ile giriyor Gençler, yeni yıl kampanyası dahilinde yüzde 50 indirim fırsatları sunan Smart grubunun fonksiyonel modülleriyle rengarenk odalar tasarlamanın ve yaşam alanlarını kendileri dizayn etmenin tadını çıkarıyor. Kompakt yaşamın gereklilikleri ve zevklerin hızlı değişimini göz önünde bulunduran Newjoy’un, inovatif bir yaklaşımla geliştirdiği Smart serisi, fonksiyonel modülleriyle gençlerin dinamik ruhunu yansıtıyor. 7 ana modülden oluşan seri ile 72 farklı modülde 1000’den fazla kombinasyon oluşturulabiliyor. Smart lacivert, lila, sarı, pembe, kırmızı, mavi ve turkuaz olmak üzere 7 farklı renk seçeneği sunuyor.   Bebeklere ilk hediyeleri Newjoy’dan Bebek mobilyasında sağlıklı hammadde kullanımını ilke edinen ve uluslararası kalite standartlarında üretim gerçekleştiren Newjoy, geniş ürün gamı ve üretim hassasiyeti ile ebeveynlerin güvenini kazanıyor. Bebek odalarında yüzde 50 indirime ek olarak, 3.900 TL ve üzeri alışverişlerde bebek yatağı hediye eden marka, yeni yılda annelerin ve anne adaylarının heyecanına ortak oluyor.   Mağaza Adresi: Küçük Bölcek Mah 8. Cumhuriyet Bulvarı No:22/A Merkez / Aksaray   newjoy.com.tr/babykids              

 

 

Bebek ve genç odaları yeni yılda Newjoy ile yenileniyor… 2018’e girerken çocukları mutlu edecek hediyeler Newjoy mağazalarında onları bekliyor.

 

Yeni yılda yenilenme ruhu yaşam alanlarına da yansıyor. Daha modern ve özgün bir odaya sahip olmak isteyen gençler, Newjoy’un yeni yıl kampanyasıyla hayallerine kavuşurken; minikler gözünü Dünya’ya yeni yılın uğuruyla açıyor. Newjoy, bebek ve genç odası gruplarında geçerli yüzde 50 indirime ek olarak, 3.900 TL ve üzeri bebek odası alışverişlerinde bebek yatağı; 4.900 TL ve üzeri genç ve Smart odası alışverişlerinde genç yatağı hediye ediyor.

 

Gençler yeni yıla ‘Smart’ ile giriyor

Gençler, yeni yıl kampanyası dahilinde yüzde 50 indirim fırsatları sunan Smart grubunun fonksiyonel modülleriyle rengarenk odalar tasarlamanın ve yaşam alanlarını kendileri dizayn etmenin tadını çıkarıyor. Kompakt yaşamın gereklilikleri ve zevklerin hızlı değişimini göz önünde bulunduran Newjoy’un, inovatif bir yaklaşımla geliştirdiği Smart serisi, fonksiyonel modülleriyle gençlerin dinamik ruhunu yansıtıyor. 7 ana modülden oluşan seri ile 72 farklı modülde 1000’den fazla kombinasyon oluşturulabiliyor. Smart lacivert, lila, sarı, pembe, kırmızı, mavi ve turkuaz olmak üzere 7 farklı renk seçeneği sunuyor.

 

Bebeklere ilk hediyeleri Newjoy’dan

Bebek mobilyasında sağlıklı hammadde kullanımını ilke edinen ve uluslararası kalite standartlarında üretim gerçekleştiren Newjoy, geniş ürün gamı ve üretim hassasiyeti ile ebeveynlerin güvenini kazanıyor. Bebek odalarında yüzde 50 indirime ek olarak, 3.900 TL ve üzeri alışverişlerde bebek yatağı hediye eden marka, yeni yılda annelerin ve anne adaylarının heyecanına ortak oluyor.

 

Mağaza Adresi:

Küçük Bölcek Mah 8. Cumhuriyet Bulvarı No:22/A Merkez / Aksaray  

newjoy.com.tr/babykids

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.