Alevilerden Başkan Soner Çetin’e teşekkür

KÜLTÜR-SANAT 15.09.2020 - 14:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2645+ kez okundu.
 

Alevilerden Başkan Soner Çetin’e teşekkür

  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi yönetimi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e aşure etkinliğine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Vakıf Başkanı Saim Yılmaz, Başkan Soner Çetin’in her zaman desteğini gördüklerini söyledi. Başkan Soner Çetin ise, “Bu yol bizim yolumuz. El ele omuz omuza her zaman birlikteyiz” dedi. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi Başkanı Saim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Vakfın Adana Şubesi yönetimini makamında ağırlayan Başkan Soner Çetin, “Elinize sağlık çok güzel bir etkinlik oldu. Pandemi döneminde her türlü önlemin alındığı bir aşure etkinliği gerçekleştirildi. Tüm konuklar maske konusunda titiz davrandı ve sosyal mesafeye uyuldu. Bu anlamda da topluma çok önemli bir mesaj verildi” dedi. Başkan Soner Çetin, alevi toplumu ile her zaman el ele omuz omuza olduklarını vurgulayarak, “Biz cem evini ve aynı zamanda kültür merkezi olarak da çok önemsiyoruz. Burada daha fazla etkinlik ve kurslar yapılmasını arzu ediyoruz. Sadece alevilerin değil, toplumun tüm kesimlerinin buradaki kültür etkinliklerine katılmasını istiyoruz. İnsanlar kaynaştıkça, birbirini tanıdıkça varsa önyargıların da ortadan kalkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Saim Yılmaz da her etkinlikte olduğu gibi aşure gününde de Başkan Soner Çetin’den önemli destek gördüklerini belirterek, teşekkür etti

 

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi yönetimi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e aşure etkinliğine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Vakıf Başkanı Saim Yılmaz, Başkan Soner Çetin’in her zaman desteğini gördüklerini söyledi. Başkan Soner Çetin ise, “Bu yol bizim yolumuz. El ele omuz omuza her zaman birlikteyiz” dedi.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesi Başkanı Saim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vakfın Adana Şubesi yönetimini makamında ağırlayan Başkan Soner Çetin, “Elinize sağlık çok güzel bir etkinlik oldu. Pandemi döneminde her türlü önlemin alındığı bir aşure etkinliği gerçekleştirildi. Tüm konuklar maske konusunda titiz davrandı ve sosyal mesafeye uyuldu. Bu anlamda da topluma çok önemli bir mesaj verildi” dedi.

Başkan Soner Çetin, alevi toplumu ile her zaman el ele omuz omuza olduklarını vurgulayarak, “Biz cem evini ve aynı zamanda kültür merkezi olarak da çok önemsiyoruz. Burada daha fazla etkinlik ve kurslar yapılmasını arzu ediyoruz. Sadece alevilerin değil, toplumun tüm kesimlerinin buradaki kültür etkinliklerine katılmasını istiyoruz. İnsanlar kaynaştıkça, birbirini tanıdıkça varsa önyargıların da ortadan kalkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Saim Yılmaz da her etkinlikte olduğu gibi aşure gününde de Başkan Soner Çetin’den önemli destek gördüklerini belirterek, teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.