Algı üstüne algı

GÜNDEM 16.12.2018 - 18:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1482+ kez okundu.
 

Algı üstüne algı

  Adana’da, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili algı üstüne algı yaratılıyor.  AK PARTİ- MHP KANADINDA NE VAR? Başta sosyal medya olmak üzere bazı haber portallarında yer alan iddialar üzerinden algı yaratılsa da adaylıklar konusunda netleşen bir şey yok. MHP kanadı, “İttifak konusunda anlaştık” dese de AK Parti kanadı, “Anlaşma yok” diyor.  CHP KANADINDA SOSYAL MEDYA ALGISI  CHP kanadında ise sosyal medya hayli haraketli. İYİ Parti ile ittifakın kesinleşmesinin ardından sosyal medya üzerinden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın taraftarları onun büyükşehir adaylığını ilan etti.  RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK  Bunun üzerine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin taraftarları da bazı yayın organlarını kaynak gösterip büyükşehir adayının Çetin olduğunu ilan etti. Her ne kadar sosyal medyada adaylık ilan edilse de resmi bir açıklama hala yok.

 

Adana’da, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili algı üstüne algı yaratılıyor. 
AK PARTİ- MHP KANADINDA NE VAR?
Başta sosyal medya olmak üzere bazı haber portallarında yer alan iddialar üzerinden algı yaratılsa da adaylıklar konusunda netleşen bir şey yok. MHP kanadı, “İttifak konusunda anlaştık” dese de AK Parti kanadı, “Anlaşma yok” diyor. 
CHP KANADINDA SOSYAL MEDYA ALGISI 
CHP kanadında ise sosyal medya hayli haraketli. İYİ Parti ile ittifakın kesinleşmesinin ardından sosyal medya üzerinden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın taraftarları onun büyükşehir adaylığını ilan etti. 
RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK 
Bunun üzerine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin taraftarları da bazı yayın organlarını kaynak gösterip büyükşehir adayının Çetin olduğunu ilan etti. Her ne kadar sosyal medyada adaylık ilan edilse de resmi bir açıklama hala yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.