Ali Poyrazoğlu Güldürdü, Duayen Eczacılar Plaket Aldı

SİYASET 15.05.2018 - 09:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1817+ kez okundu.
 

Ali Poyrazoğlu Güldürdü, Duayen Eczacılar Plaket Aldı

Adana Eczacı Odası (ADEO), Bilimsel Eczacılığın 179. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Ali Poyrazoğlu ile ‘Eczacılıkta Fark Yaratmak’ konulu tek kişilik gösteri düzenledi. Eczacılık mesleğinde 30 yılının dolduran eczacılara plaket verdi.
ECZ. ÖZKAN, “TOPLUMSAL UZLAŞIYA İHTİYACIMIZ VAR” Adana Grand Sheraton Otelinde düzenlenen etkinlikte eczacıların mutlu olduğu 14 Mayıslar görmeyi dilediklerini söyleyen Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, yaptığı konuşmada “Mesleki açıdan yaşadığımız onca sıkıntıların ardından güzel günler göreceğimiz umudunu asla yitirmedik.  Ülkemiz; Ohal, KHK, savaş, huzur, demokrasi, hukuk, özgürlük ve adalet tartışmaları içerisinde son derece önemli ve yönetim sisteminin değiştirecek tarihi bir seçime gidiyor. Özellikle coğrafyamızda yaşanan savaş ve terör ortamından kaynaklı güvenlik sorunlarına karşı her zamankinden daha çok toplumsal uzlaşıya, birlik ve beraberliğe yan yana durabilmeye ihtiyacımız olan bir dönem yasıyoruz. Bu gün ülkemizde başlayan Anayasal, siyasi ve idari değişikliklerin olumlu veya olumsuz etkilerini hep birlikte yaşayarak göreceğiz. Fakat her ne olursa olsun güçlü ve çağdaş bir Türkiye için; Atatürk’ün attığı temellerde Cumhuriyet, demokrasi, laiklik, hukuk ve adalet gibi evrensel değerlerden asla taviz vermemeliyiz.” dedi.   POYRAZOĞLU, “ECZACILIKTA MODERN MEKANİZMALAR DEVREYE SOKULMALI” Ünlü sanatçı Ali Poyrazoğlu, ‘Eczacılıkta Fark Yaratmak’ konu başlığıyla yaptığı tek kişilik gösteride bir çok konuya mizahi yaklaşarak katılımcı eczacıları güldürdü hem düşündürdü. Poyrazoğlu, eczacılıkta modern mekanizmaların devreye sokularak yeni eczacılık sistemine geçilmesinin elzem olduğunu, hizmet anlamında her eczanenin kendi markası yaratması konusunda eczacıları uyardı.   30 YILINI DOLDURAN ECZACILARA PLAKET Söyleşi sonrası eczacılık mesleğinde 30 yılını dolduran Ecz. İsmail Evgin, Ecz. Levent Urunga Ecz. Lütfiye Füsun Ersalan, Ecz. Melek Dilek Ceylan, Ecz. Selvi Özkan, Ecz. Sevil Mülazımoğlu, Ecz. Sevinç Tanrıverdi, Ecz. Şule Sevinç ve Ecz. Tülin Ersoy ile katkı koyan Selçuk Ecza Deposu Adana Şube ve Güney Ecza Koop. (GEK)’ne teşekkür plaketi verildi.          
Adana Eczacı Odası (ADEO), Bilimsel Eczacılığın 179. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Ali Poyrazoğlu ile ‘Eczacılıkta Fark Yaratmak’ konulu tek kişilik gösteri düzenledi. Eczacılık mesleğinde 30 yılının dolduran eczacılara plaket verdi.

ECZ. ÖZKAN, “TOPLUMSAL UZLAŞIYA İHTİYACIMIZ VAR”

Adana Grand Sheraton Otelinde düzenlenen etkinlikte eczacıların mutlu olduğu 14 Mayıslar görmeyi dilediklerini söyleyen Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun Özkan, yaptığı konuşmada “Mesleki açıdan yaşadığımız onca sıkıntıların ardından güzel günler göreceğimiz umudunu asla yitirmedik.  Ülkemiz; Ohal, KHK, savaş, huzur, demokrasi, hukuk, özgürlük ve adalet tartışmaları içerisinde son derece önemli ve yönetim sisteminin değiştirecek tarihi bir seçime gidiyor. Özellikle coğrafyamızda yaşanan savaş ve terör ortamından kaynaklı güvenlik sorunlarına karşı her zamankinden daha çok toplumsal uzlaşıya, birlik ve beraberliğe yan yana durabilmeye ihtiyacımız olan bir dönem yasıyoruz. Bu gün ülkemizde başlayan Anayasal, siyasi ve idari değişikliklerin olumlu veya olumsuz etkilerini hep birlikte yaşayarak göreceğiz. Fakat her ne olursa olsun güçlü ve çağdaş bir Türkiye için; Atatürk’ün attığı temellerde Cumhuriyet, demokrasi, laiklik, hukuk ve adalet gibi evrensel değerlerden asla taviz vermemeliyiz.” dedi.

 

POYRAZOĞLU, “ECZACILIKTA MODERN MEKANİZMALAR DEVREYE SOKULMALI”

Ünlü sanatçı Ali Poyrazoğlu, ‘Eczacılıkta Fark Yaratmak’ konu başlığıyla yaptığı tek kişilik gösteride bir çok konuya mizahi yaklaşarak katılımcı eczacıları güldürdü hem düşündürdü. Poyrazoğlu, eczacılıkta modern mekanizmaların devreye sokularak yeni eczacılık sistemine geçilmesinin elzem olduğunu, hizmet anlamında her eczanenin kendi markası yaratması konusunda eczacıları uyardı.

 

30 YILINI DOLDURAN ECZACILARA PLAKET

Söyleşi sonrası eczacılık mesleğinde 30 yılını dolduran Ecz. İsmail Evgin, Ecz. Levent Urunga

Ecz. Lütfiye Füsun Ersalan, Ecz. Melek Dilek Ceylan, Ecz. Selvi Özkan, Ecz. Sevil Mülazımoğlu, Ecz. Sevinç Tanrıverdi, Ecz. Şule Sevinç ve Ecz. Tülin Ersoy ile katkı koyan Selçuk Ecza Deposu Adana Şube ve Güney Ecza Koop. (GEK)’ne teşekkür plaketi verildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.