Alişan taraftarlarla şarkı söyledi

23.10.2018 - 09:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2760+ kez okundu.
 

Alişan taraftarlarla şarkı söyledi

  Alişan Adana Demirspor taraftarları için şarkı söyledi. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan Adana Demirspor-Tetiş Yapı Elazığspor maçı öncesi protokol tribününe Başkan Murat Sancak ile birlikte görüntü verdikten sonra, Mavi-Lacivert formayı giyerek sahaya indi.  Sözleri Adana Demirspor için uyarlanan Mavi-Mavi adlı parçayı Mavi-Lacivertli taraftarlarla birlikte söyleyen Alişan büyük alkış aldı. Alişan, daha önce sosyal medya hesabından maç öncesi ‘Yarın Adana’da, Adana Demirspor’a sürprisimiz var’ diyerek duyurduğu parçaya taraftarlar da eşlik etti.

 

Alişan Adana Demirspor taraftarları için şarkı söyledi. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan Adana Demirspor-Tetiş Yapı Elazığspor maçı öncesi protokol tribününe Başkan Murat Sancak ile birlikte görüntü verdikten sonra, Mavi-Lacivert formayı giyerek sahaya indi. 
Sözleri Adana Demirspor için uyarlanan Mavi-Mavi adlı parçayı Mavi-Lacivertli taraftarlarla birlikte söyleyen Alişan büyük alkış aldı. Alişan, daha önce sosyal medya hesabından maç öncesi ‘Yarın Adana’da, Adana Demirspor’a sürprisimiz var’ diyerek duyurduğu parçaya taraftarlar da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.