All-in-One Media Keyboard ile oturma odasına teknoloji

19.01.2017 - 10:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2456+ kez okundu.
 

All-in-One Media Keyboard ile oturma odasına teknoloji

Hem bilgisayar hem televizyon uyumlu olan All-in-One Media Keyboard su geçirmeme ve darbelere dayanıklılık gibi özellikleriyle en zor şartlar altında bile çalışabiliyor. Kurumlara ve bireylere daha fazlasını başarabilmeleri için güç katmayı misyon edinen Microsoft, çoklu dokunmatik desteği bulunan izleme paneli, tam boyutlu tuş takımı ve kablosuz bağlantı özelliği ile All-in-One Media Keyboard, salonda medya keyfi yaşatıyor. Türkçe karakter desteği bulunan tam boyutlu Q dizilimine sahip olan klavye, çoklu dokunma özelliğine sahip olan izleme paneli sayesinde ekranda tıklama, arama ya da imleç hareket ettirme gibi işlemleri yapabiliyor. Bu panel aynı zamanda ekrandaki fotoğraflara yakınlaştırma ve uzaklaştırma gibi işlemlerin yapılabilmesini sağlıyor.

Hem bilgisayar hem televizyon uyumlu olan All-in-One Media Keyboard su geçirmeme ve darbelere dayanıklılık gibi özellikleriyle en zor şartlar altında bile çalışabiliyor.

Kurumlara ve bireylere daha fazlasını başarabilmeleri için güç katmayı misyon edinen Microsoft, çoklu dokunmatik desteği bulunan izleme paneli, tam boyutlu tuş takımı ve kablosuz bağlantı özelliği ile All-in-One Media Keyboard, salonda medya keyfi yaşatıyor. Türkçe karakter desteği bulunan tam boyutlu Q dizilimine sahip olan klavye, çoklu dokunma özelliğine sahip olan izleme paneli sayesinde ekranda tıklama, arama ya da imleç hareket ettirme gibi işlemleri yapabiliyor. Bu panel aynı zamanda ekrandaki fotoğraflara yakınlaştırma ve uzaklaştırma gibi işlemlerin yapılabilmesini sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.