ALTIN RAKETLER BADMİNTON İL ŞAMPİYONASINA REKOR KATILIM

SPOR 17.12.2019 - 16:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1311+ kez okundu.
 

ALTIN RAKETLER BADMİNTON İL ŞAMPİYONASINA REKOR KATILIM

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan ‘Altın Raketler Badminton İl Birinciliği’ müsabakaları tamamlandı. Yüreğir Kiremithane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan müsabakalara minikler, küçükler ve yıldızlar kategorisinden kız-erkek olmak üzere 150 sporcunu katılmıştır. Adana Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, “Oldukça renkli ve coşkulu bir turnuvayı da geride bıraktık. Yaptığımız organizasyon ile rekor bir katılım gerçekleştirdik ve 150 sporcumuzun kıyasıya mücadelesine tanık olduk.  Umuyorum ki Adana’mızdan birçok şampiyon sporcular bu salonlardan çıkacak ve bizlerin göğsünü kabartacak. Bu vesile ile öncelikle şampiyonanın gerçekleştirilmesinde bizlere destek olan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederken, il şampiyonu olan sporcularımızı da tebrik ediyorum.”

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan ‘Altın Raketler Badminton İl Birinciliği’ müsabakaları tamamlandı.

Yüreğir Kiremithane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan müsabakalara minikler, küçükler ve yıldızlar kategorisinden kız-erkek olmak üzere 150 sporcunu katılmıştır.

Adana Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, “Oldukça renkli ve coşkulu bir turnuvayı da geride bıraktık. Yaptığımız organizasyon ile rekor bir katılım gerçekleştirdik ve 150 sporcumuzun kıyasıya mücadelesine tanık olduk.  Umuyorum ki Adana’mızdan birçok şampiyon sporcular bu salonlardan çıkacak ve bizlerin göğsünü kabartacak. Bu vesile ile öncelikle şampiyonanın gerçekleştirilmesinde bizlere destek olan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederken, il şampiyonu olan sporcularımızı da tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.