ALTINELLER’E VALİ’DEN ÖVGÜ

GÜNDEM 04.05.2018 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1824+ kez okundu.
 

ALTINELLER’E VALİ’DEN ÖVGÜ

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahin, öğretmenler öve öğrencileri kabul etti. DEMİRTAŞ, TEŞEKKÜR ETTİ Vali Mahmut Demirtaş, “Kentimizin köklü eğitim kurumlarından Altıneller Okulu Yetkilileri ile göz bebeğimiz olan öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin üst sıralamasında yer alma konusunda, her alanda yaptığımız çalışmalarımızı, eğitim alanında da sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ilimde ve bilimde daha donanımlı yetiştirmek en büyük idealimizdir. Öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyor, okul idarecileri ile velilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.   YENİ YATIRIMLARI ANLATTI Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahin ise, “Altıneller Okulları olarak Adana Valimiz Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret edip Adana’mıza ve bölgede yapacağımız önemli eğitim projeleriyle ilgili bilgi verdik. İlimizdeki eğitim sorunlarıyla ilgili istişarede bulunduk. Yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahin, öğretmenler öve öğrencileri kabul etti.

DEMİRTAŞ, TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Mahmut Demirtaş, “Kentimizin köklü eğitim kurumlarından Altıneller Okulu Yetkilileri ile göz bebeğimiz olan öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin üst sıralamasında yer alma konusunda, her alanda yaptığımız çalışmalarımızı, eğitim alanında da sürdürüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ilimde ve bilimde daha donanımlı yetiştirmek en büyük idealimizdir. Öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyor, okul idarecileri ile velilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

YENİ YATIRIMLARI ANLATTI

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahin ise, “Altıneller Okulları olarak Adana Valimiz Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret edip Adana’mıza ve bölgede yapacağımız önemli eğitim projeleriyle ilgili bilgi verdik. İlimizdeki eğitim sorunlarıyla ilgili istişarede bulunduk. Yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.