ALTINELLER OKULLARINDA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

EĞİTİM 02.11.2017 - 13:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1401+ kez okundu.
 

ALTINELLER OKULLARINDA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Sunuculuğunu okulun Edebiyat Öğretmenleri  Mehmet Nurullah Gök ve Özlem Oğur’un yaptığı tören izleyicilerden tam not aldı. Cumhuriyetle ilgili bilgilerin verildiği, öğrencilerin ve sunucuların okuduğu siirler ve gösterdikleri takdire şayan performansla  daha da şenlenen  tören, yer yer  duygusal anlara da sahne oldu. Okulun öğretmenlerinden  Abdullah Yılmaz önderliğinde okul öğrencilerinden oluşan folklör grubu, geleneksel halk oyunlarından oluşan bir resital sunarak törene katılan misafirlere, keyifli anlar  yaşattı. Altıneller Okulları Genel Müdürü Halil İbrahim Ertik Altıneller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Aşuroğlu, Müdür Yardımcısı Mehmet Akkaymak, okulun öğretmenleri ve veliler bu mutlu günde öğrencileri yalnız bırakmadı. Törenin sonunda söylenen İzmir marşı ve Onuncu Yıl Marşıylala da adeta yer yerinden oynadı        94 yıl Önce Doğan Güneşin,  Öğrencilerimizi de Isıtmasını İstedik. Tören sırasında görüş bildiren Okul müdürü Ali Aşuroğlu bu töreni düzenlememizdeki amaç 94 yıl önce karanlık günlerden sonra doğan o güneşin öğrencilerimizin de içini ısıtmasını sağlamaktı .Çünkü Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal  Atatürk ve aziz silah arkadaşları kurmuş oldukları  Cumhuriyet’i gençlerimize emanet etmiştir. O yüzden biz de o günleri gençlerimize anlatarak Cumhuriyet’imizin nasıl zor koşullarda kurulduğunu hatırlatarak onlara emanet edilen Cumhuriyet’imize, sahip çıkma bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki  Cumhuriyet’imiz genç nesillerin ellerinde ve gözetiminde  ilelebet payidar kalacaktır. Bu günde okul öğrencilerimizin  bu bayramdaki coşkusu, heyacanı bunu bir kez daha  gözler önüne sermiş oldu. Bizde Altıneller okulları idarecileri olarak bu vesileyle ülkemizin, Cumhuriyet Bayram’ını en içten dileklerimizle kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaşlarını ve aziz sehitlerimizi minnetle yad ediyoruz diye konuştu.

Sunuculuğunu okulun Edebiyat Öğretmenleri  Mehmet Nurullah Gök ve Özlem Oğur’un yaptığı tören izleyicilerden tam not aldı. Cumhuriyetle ilgili bilgilerin verildiği, öğrencilerin ve sunucuların okuduğu siirler ve gösterdikleri takdire şayan performansla  daha da şenlenen  tören, yer yer  duygusal anlara da sahne oldu. Okulun öğretmenlerinden  Abdullah Yılmaz önderliğinde okul öğrencilerinden oluşan folklör grubu, geleneksel halk oyunlarından oluşan bir resital sunarak törene katılan misafirlere, keyifli anlar  yaşattı. Altıneller Okulları Genel Müdürü Halil İbrahim Ertik Altıneller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Aşuroğlu, Müdür Yardımcısı Mehmet Akkaymak, okulun öğretmenleri ve veliler bu mutlu günde öğrencileri yalnız bırakmadı. Törenin sonunda söylenen İzmir marşı ve Onuncu Yıl Marşıylala da adeta yer yerinden oynadı

 

     94 yıl Önce Doğan Güneşin,  Öğrencilerimizi de Isıtmasını İstedik.

Tören sırasında görüş bildiren Okul müdürü Ali Aşuroğlu bu töreni düzenlememizdeki amaç 94 yıl önce karanlık günlerden sonra doğan o güneşin öğrencilerimizin de içini ısıtmasını sağlamaktı .Çünkü Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal  Atatürk ve aziz silah arkadaşları kurmuş oldukları  Cumhuriyet’i gençlerimize emanet etmiştir. O yüzden biz de o günleri gençlerimize anlatarak Cumhuriyet’imizin nasıl zor koşullarda kurulduğunu hatırlatarak onlara emanet edilen Cumhuriyet’imize, sahip çıkma bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki  Cumhuriyet’imiz genç nesillerin ellerinde ve gözetiminde  ilelebet payidar kalacaktır. Bu günde okul öğrencilerimizin  bu bayramdaki coşkusu, heyacanı bunu bir kez daha  gözler önüne sermiş oldu. Bizde Altıneller okulları idarecileri olarak bu vesileyle ülkemizin, Cumhuriyet Bayram’ını en içten dileklerimizle kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaşlarını ve aziz sehitlerimizi minnetle yad ediyoruz diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.