ALTINELLERLİ METİN DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

EĞİTİM 31.05.2018 - 09:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2065+ kez okundu.
 

ALTINELLERLİ METİN DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Adana Altıneller Okulları 7. Sınıf öğrencisi Metin Ünal, Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılan Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışmasının Matematik kategorisinde büyük başarı elde ederek Dünya üçüncüsü oldu. Altıneller Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, önemli bir başarı elde eden öğrencisini kutladı. Moskova’da gerçekleşen 14’ncü Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi (URFODU) yarışmasına 120 öğrenci katılım gösterdi. Üç etap halinde düzenlenen yarışmada, 2838 öğrenci final başarısı gösterdi ve Altıneller Okulları Öğrencisi Metin Ünal, Matematik kategorisinde dünya üçüncüsü olmayı başardı. Altıneller Okulları Matematik Bölüm Başkanı Kenan Gönül, uluslararası arenada okulunun, Adana’nın ve kendinin ismini dünyaya duyuran öğrencileri Metin Ünal ile gurur duyduklarını anlatarak, “Öğrencimiz Matematik dalında büyük bir başarı göstermiştir. Metin Ünal’ın başarısı okulumuzdaki matematik eğitiminin de üst düzeyde olduğunun açık göstergesidir. Tüm öğretmen arkadaşlarıma, Metin Ünal’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.        

Adana Altıneller Okulları 7. Sınıf öğrencisi Metin Ünal, Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılan Uluslararası Bilim Temelli Bilgi Yarışmasının Matematik kategorisinde büyük başarı elde ederek Dünya üçüncüsü oldu. Altıneller Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, önemli bir başarı elde eden öğrencisini kutladı.

Moskova’da gerçekleşen 14’ncü Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi (URFODU) yarışmasına 120 öğrenci katılım gösterdi. Üç etap halinde düzenlenen yarışmada, 2838 öğrenci final başarısı gösterdi ve Altıneller Okulları Öğrencisi Metin Ünal, Matematik kategorisinde dünya üçüncüsü olmayı başardı.

Altıneller Okulları Matematik Bölüm Başkanı Kenan Gönül, uluslararası arenada okulunun, Adana’nın ve kendinin ismini dünyaya duyuran öğrencileri Metin Ünal ile gurur duyduklarını anlatarak, “Öğrencimiz Matematik dalında büyük bir başarı göstermiştir. Metin Ünal’ın başarısı okulumuzdaki matematik eğitiminin de üst düzeyde olduğunun açık göstergesidir. Tüm öğretmen arkadaşlarıma, Metin Ünal’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.    

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.