Altın fiyatları bugün hareketlendi!

EKONOMİ 15.08.2020 - 11:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2006+ kez okundu.
 

Altın fiyatları bugün hareketlendi!

Güncel altin fiyatlari,hafta sonu da hareketliliğini sürdürüyor. Altının kalbinin attığı yer olarak gösterilen Kapalıçarşı'dan da güncel rakamlar geliyor. Gram altının fiyatı, yaşadığı düşüş neticesinde 460 TL bandında seyrediyor. Covid-19 nedeni ile ile altin fiyatlari da son yılların en yüksek rakamlarını gördü. Özellikle, son dört aydır yüksek olan gram ve çeyrek altin fiyatı rekor üstüne rekor kırdı. Gram altin fiyatı 460 TL civarında bulunurken çeyrek fiyatı ise 750 lira durumunda. 22ayar bilezik fiyatı ise 417 TL'den işlem görüyor. Fiyatlar değişiklik gösterdiği için aşağıdaki sayfamızdan inceleyebilirsiniz. 15 AĞUSTOS UZMAN YORUMLARI: ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ, ŞU AN ALINIR MI? Hâl böyle olunca da, 'Çeyrek, ata ve gram altin fiyati bugün ne kadar oldu?' sorusunun cevabı canlı olarak takip ediliyor. Öyle ki, uzman yorumlari eşliğinde alış satış fiyatlarının Ağustos sonuna doğru ayında kaç TL'den işlem göreceği yatırımcılar ve almayı düşünenler için önemli bir konu durumunda. GRAM, YARIM, ATA VE ÇEYREK ALTIN FİYATI BUGÜN NE KADAR? Sayfayı aşağıya doğru kaydırarak 15 Ağustos 2020 Cumartesi gününe ilişkin güncel, canlı ve son dakka altin fiyatlari bilgisini edinebilir, A Para sayfasından alış satış detayı ile güncel takip işleminizi yapabilirsiniz.

Güncel altin fiyatlari,hafta sonu da hareketliliğini sürdürüyor. Altının kalbinin attığı yer olarak gösterilen Kapalıçarşı'dan da güncel rakamlar geliyor. Gram altının fiyatı, yaşadığı düşüş neticesinde 460 TL bandında seyrediyor. Covid-19 nedeni ile ile altin fiyatlari da son yılların en yüksek rakamlarını gördü. Özellikle, son dört aydır yüksek olan gram ve çeyrek altin fiyatı rekor üstüne rekor kırdı. Gram altin fiyatı 460 TL civarında bulunurken çeyrek fiyatı ise 750 lira durumunda. 22ayar bilezik fiyatı ise 417 TL'den işlem görüyor. Fiyatlar değişiklik gösterdiği için aşağıdaki sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

15 AĞUSTOS UZMAN YORUMLARI: ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ, ŞU AN ALINIR MI?

Hâl böyle olunca da, 'Çeyrek, ata ve gram altin fiyati bugün ne kadar oldu?' sorusunun cevabı canlı olarak takip ediliyor. Öyle ki, uzman yorumlari eşliğinde alış satış fiyatlarının Ağustos sonuna doğru ayında kaç TL'den işlem göreceği yatırımcılar ve almayı düşünenler için önemli bir konu durumunda.

GRAM, YARIM, ATA VE ÇEYREK ALTIN FİYATI BUGÜN NE KADAR?

Sayfayı aşağıya doğru kaydırarak 15 Ağustos 2020 Cumartesi gününe ilişkin güncel, canlı ve son dakka altin fiyatlari bilgisini edinebilir, A Para sayfasından alış satış detayı ile güncel takip işleminizi yapabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.