Altın fiyatlarında son durum

EKONOMİ 18.03.2020 - 10:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1454+ kez okundu.
 

Altın fiyatlarında son durum

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Altın fiyatları yine yükseliş trendine girdi. Koronavirüs nedeniyle küresel ekonomide zor günler geçiriliyor. Yatırımcılar borsalardan uzaklaşırken güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Koronavirüsün ekonomileri yavaşlatması yatırım alışkanlıklarında değişikliğe sebep oldu. Gram altın güne 314.5 lira seviyesinden başladı. Gün içinde en düşük 313.9 lira, en yüksek 318.1 lira seviyesi görüldü. Saat 07:58 itibarıyla gram altın 314.2 lira seviyesinde bulunuyor. Ons altın ise 1527 dolar seviyesinde seyrediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Altın fiyatları yine yükseliş trendine girdi.

Koronavirüs nedeniyle küresel ekonomide zor günler geçiriliyor. Yatırımcılar borsalardan uzaklaşırken güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor.

Koronavirüsün ekonomileri yavaşlatması yatırım alışkanlıklarında değişikliğe sebep oldu. Gram altın güne 314.5 lira seviyesinden başladı. Gün içinde en düşük 313.9 lira, en yüksek 318.1 lira seviyesi görüldü. Saat 07:58 itibarıyla gram altın 314.2 lira seviyesinde bulunuyor.

Ons altın ise 1527 dolar seviyesinde seyrediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.