Altıneller’de Akdeniz akşamları

SPOR 17.11.2017 - 14:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1099+ kez okundu.
 

Altıneller’de Akdeniz akşamları

      Akdeniz Akşamları şarkısının yazarı Adanalı Müzisyen Serhan Kelleözü, Altıneller Okulları öğrencileriyle bir araya geldi. 100.Yıl kampüsü tiyatro salonunda gerçekleşen buluşmada Serhan Kelleözü öğrencilere mini konser verirken okul korosunda bulunan öğrencilerle birlikte düet yaptı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Müzisyen Serhan Kelleözü, bir zamanlar hit olan ve hala dillerden düşmeyen ‘Akdeniz Akşamları’ şarkısını öğrencilerle birlikte seslendirdi. Serhan Kelleözü, “Sizlerle bir arada olmak gerçekten çok güzel ve keyifli. İyi ki beni davet ettiniz ve buradayım. Müzik grubunda olan arkadaşlarınızda çok yetenekliler. Müzik hayatımızın vazgeçilmezidir ve iyi müzik yapmak için çalışıyorum” dedi. 

 

 

 

Akdeniz Akşamları şarkısının yazarı Adanalı Müzisyen Serhan Kelleözü, Altıneller Okulları öğrencileriyle bir araya geldi.
100.Yıl kampüsü tiyatro salonunda gerçekleşen buluşmada Serhan Kelleözü öğrencilere mini konser verirken okul korosunda bulunan öğrencilerle birlikte düet yaptı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Müzisyen Serhan Kelleözü, bir zamanlar hit olan ve hala dillerden düşmeyen ‘Akdeniz Akşamları’ şarkısını öğrencilerle birlikte seslendirdi.
Serhan Kelleözü, “Sizlerle bir arada olmak gerçekten çok güzel ve keyifli. İyi ki beni davet ettiniz ve buradayım. Müzik grubunda olan arkadaşlarınızda çok yetenekliler. Müzik hayatımızın vazgeçilmezidir ve iyi müzik yapmak için çalışıyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.