Altıneller’de coşkulu Öğretmenler günü kutlaması

GÜNDEM 24.11.2017 - 11:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2260+ kez okundu.
 

Altıneller’de coşkulu Öğretmenler günü kutlaması

  Adana Altıneller Okulları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku ve gururla kutlandı.   Okulun tüm kampüslerinde Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler yapıldı. 100.Yıl Kampüsü Tiyatro salonunda ki Öğretmenler Günü kutlamalarında tiyatro oyunu, öğrenci ve öğretmenler korosu büyük alkış aldı.   Başöğretmen Atatürk’ün izindeyiz Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde öğrenciler yetiştiren kurum olarak tüm öğretmenlerimizin bu onurlu gününü canı gönülden kutluyoruz. Biliyoruz ki yeryüzünde güzel ne varsa, iyi ne varsa bunlar öğretmenlerimiz sayesinde olmuştur. Yeryüzünde kötü ne varsa, yanlış ne varsa o da öğretmensizlikten meydana gelmiştir. Bu vesile ile Başöğretmen Atatürk’ü rahmetle, minnetle anıyoruz.  Şehit öğretmenlerimizi ve vefat eden öğretmenlerimize rahmet diliyoruz. Emekli olup da hala toplumumuzun içinde topluma rehberlik eden emektar öğretmenlerimize sağlık ve afiyetler diliyorum. Görevli öğretmenlerimize de başarılar temenni ediyorum” dedi.    

 

Adana Altıneller Okulları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku ve gururla kutlandı.  

Okulun tüm kampüslerinde Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler yapıldı. 100.Yıl Kampüsü Tiyatro salonunda ki Öğretmenler Günü kutlamalarında tiyatro oyunu, öğrenci ve öğretmenler korosu büyük alkış aldı.

 

Başöğretmen Atatürk’ün izindeyiz

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde öğrenciler yetiştiren kurum olarak tüm öğretmenlerimizin bu onurlu gününü canı gönülden kutluyoruz. Biliyoruz ki yeryüzünde güzel ne varsa, iyi ne varsa bunlar öğretmenlerimiz sayesinde olmuştur. Yeryüzünde kötü ne varsa, yanlış ne varsa o da öğretmensizlikten meydana gelmiştir. Bu vesile ile Başöğretmen Atatürk’ü rahmetle, minnetle anıyoruz.  Şehit öğretmenlerimizi ve vefat eden öğretmenlerimize rahmet diliyoruz. Emekli olup da hala toplumumuzun içinde topluma rehberlik eden emektar öğretmenlerimize sağlık ve afiyetler diliyorum. Görevli öğretmenlerimize de başarılar temenni ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.