Altıneller öğrencileri Anıtkabir ziyaretinde

EĞİTİM 23.11.2017 - 10:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2418+ kez okundu.
 

Altıneller öğrencileri Anıtkabir ziyaretinde

      Adana Altıneller Okulları öğrencileri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettiler. İlk defa Anıtkabir’i gören öğrencilerin büyük heyecan yaşadığı gezide öğrenciler Aslanlı yoldan yürüyüp Anıtkabir’e çıktı ve Ata’nın mozolesi önünde saygı duruşunda bulundular. Anıtkabir içindeki Atatürk müzesini de gezen ve çok etkilendiklerini söyleyen öğrenciler, ailelerine Atatürk ile ilgili hediyeler götürmeyi de ihmal etmediler.   Atatürk’ün izinde nesiller yetiştiriyoruz Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, eğitim kurumlarında Atatürk’ün izinde yürüyen bir nesil yetiştirdiklerini belirterek, “Öğrencilerimizin Anıtkabir ziyareti bu anlamda çok önemli ve gururlu bir gezi oldu. Çocuklarımız özellikle Atatürk müzesini gezdiklerinde çok etkilendiklerini söylediler” dedi.  

 

 

 

Adana Altıneller Okulları öğrencileri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ettiler.
İlk defa Anıtkabir’i gören öğrencilerin büyük heyecan yaşadığı gezide öğrenciler Aslanlı yoldan yürüyüp Anıtkabir’e çıktı ve Ata’nın mozolesi önünde saygı duruşunda bulundular. Anıtkabir içindeki Atatürk müzesini de gezen ve çok etkilendiklerini söyleyen öğrenciler, ailelerine Atatürk ile ilgili hediyeler götürmeyi de ihmal etmediler.
 

Atatürk’ün izinde nesiller yetiştiriyoruz

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, eğitim kurumlarında Atatürk’ün izinde yürüyen bir nesil yetiştirdiklerini belirterek, “Öğrencilerimizin Anıtkabir ziyareti bu anlamda çok önemli ve gururlu bir gezi oldu. Çocuklarımız özellikle Atatürk müzesini gezdiklerinde çok etkilendiklerini söylediler” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.