Altunsu, “Ucunda kalkınma olan projeler değer görür”

GÜNDEM 22.11.2017 - 11:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1616+ kez okundu.
 

Altunsu, “Ucunda kalkınma olan projeler değer görür”

  Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) üyelerini uluslararası düzeye taşıma amacıyla hazırladığı projelerini Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA)’ ile görüşerek istişarede bulundu.   Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Belgin Özçelik, Genel Sekreter Berman Mantı, Eğitim Komisyonu Üyeleri Ayfer Koni, Nevin Yıldız ve Belkıs Yakıcı ile birlikte Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsuyu ziyaret ederek projeler hakkında istişarede bulundu.   ÖZÇELİK, “İLETİŞİM VE GİRİŞİMCİLİK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK” İŞKAD’ın 2018 yılı için hazırladığı projeler hakkında değerlendirmede bulunmak üzere ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu’yu ziyaret ettiklerini söyleyen Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Belgin Özçelik, “Önümüzdeki dönemde üyelerimizin işlerini daha da büyütebilmeleri ve girişimci kadın sayısının artması için hazırladığımız projelerin hangileri destek alabilir? Bu konuda istişareye geldik. Buradan aldığımız sonuçları 2018 İŞKAD genel planında uygulayacağız Ayrıca desteklenen, desteklenebilecek projeler hakkında bilgilendik. Genç girişimcilerimizin faydalanacağı gibi girişimcilerimizin sorunlarına ilaç olacak projeler hakkında tecrübelerinizden faydalandık. Teknolojinin hızlı gelişmesiyle İletişim özürlü bir toplum olduk. İletişim ve girişimcilik bizim önceliklerimiz olacak.” Diye konuştu.   DR. ALTUNSU, “KAR AMACI GÜTMEYEN KURUMLAR DESTEK ALABİLİYOR” Teknik destek adı altında eğitim programları olduğunu belirterek bilgi veren Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, “ÇKA olarak temel amacımız; kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları gibi kar amacı gütmeyen kurumlara ‘kalkınma’yla ilgili olabilecek faaliyetleriyle ilgili, kendi kurumsal faaliyetleri geliştirmek üzere eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlıyoruz. Bunlar yöneticilerimize, çalışanlarımıza verilebilecek idari eğitimlerdir. Yapılan hizmetleri daha kaliteli, daha iyi, daha ileri seviyede yapabilecek eğitim ve danışmanlık alanlarını destekliyoruz. Genele yönelik eğitimlere çok açık değiliz. Network oluşturma, yatırımlar, uluslararası pazarlama stratejileri gibi ucunda kalkınma olan projeler kabul görmektedir.” Şeklinde konuştu.

 

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) üyelerini uluslararası düzeye taşıma amacıyla hazırladığı projelerini Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA)’ ile görüşerek istişarede bulundu.

 

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Belgin Özçelik, Genel Sekreter Berman Mantı, Eğitim Komisyonu Üyeleri Ayfer Koni, Nevin Yıldız ve Belkıs Yakıcı ile birlikte Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsuyu ziyaret ederek projeler hakkında istişarede bulundu.

 

ÖZÇELİK, “İLETİŞİM VE GİRİŞİMCİLİK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

İŞKAD’ın 2018 yılı için hazırladığı projeler hakkında değerlendirmede bulunmak üzere ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu’yu ziyaret ettiklerini söyleyen Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Belgin Özçelik, “Önümüzdeki dönemde üyelerimizin işlerini daha da büyütebilmeleri ve girişimci kadın sayısının artması için hazırladığımız projelerin hangileri destek alabilir? Bu konuda istişareye geldik. Buradan aldığımız sonuçları 2018 İŞKAD genel planında uygulayacağız Ayrıca desteklenen, desteklenebilecek projeler hakkında bilgilendik. Genç girişimcilerimizin faydalanacağı gibi girişimcilerimizin sorunlarına ilaç olacak projeler hakkında tecrübelerinizden faydalandık. Teknolojinin hızlı gelişmesiyle İletişim özürlü bir toplum olduk. İletişim ve girişimcilik bizim önceliklerimiz olacak.” Diye konuştu.

 

DR. ALTUNSU, “KAR AMACI GÜTMEYEN KURUMLAR DESTEK ALABİLİYOR”

Teknik destek adı altında eğitim programları olduğunu belirterek bilgi veren Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, “ÇKA olarak temel amacımız; kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları gibi kar amacı gütmeyen kurumlara ‘kalkınma’yla ilgili olabilecek faaliyetleriyle ilgili, kendi kurumsal faaliyetleri geliştirmek üzere eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlıyoruz. Bunlar yöneticilerimize, çalışanlarımıza verilebilecek idari eğitimlerdir. Yapılan hizmetleri daha kaliteli, daha iyi, daha ileri seviyede yapabilecek eğitim ve danışmanlık alanlarını destekliyoruz. Genele yönelik eğitimlere çok açık değiliz. Network oluşturma, yatırımlar, uluslararası pazarlama stratejileri gibi ucunda kalkınma olan projeler kabul görmektedir.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.