AMBULANS BİLE 20 DAKİKA BEKLER!

GÜNDEM 13.10.2017 - 13:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2112+ kez okundu.
 

AMBULANS BİLE 20 DAKİKA BEKLER!

  DARALAN YOLDA KALIYORLAR Adana’da Turgut Özal, Kenan Evren ile Bülent Angın Bulvarı’nda, 1238 araç için ücret alınmasına belediye meclisi geçen ay onay verdi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Bülent Angın Bulvarı’nda araçların daha düzenli park etmesi için çalışma yaptı. Ancak Aşkım Tüfekçi Hastanesi önünde sıkıntı yaşanıyor. Bu güzergahı kullanan sürücüler, park halindeki araçlardan yol daraldığı için büyük güçlük çekiyor. BELEDİYE OTOBÜSÜ 20 DAKİKA BEKLEDİ Büyükşehir Belediye otobüsü şoförleri de bu güzergahta zaman zaman güç durumda kalıyor. Dün bir belediye otobüsü, içindeki yolcularla yaklaşık 20 dakika beklemek zorunda kaldı. Sürücüler, “Aşkım Tüfekçi Hastanesi’nin önünde yeniden bir düzenleme yapılarak yol genişletilmeli, aksi halde acil bir olayda ambulans bile yolda kalır” uyarısında bulundu.

 

DARALAN YOLDA KALIYORLAR

Adana’da Turgut Özal, Kenan Evren ile Bülent Angın Bulvarı’nda, 1238 araç için ücret alınmasına belediye meclisi geçen ay onay verdi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Bülent Angın Bulvarı’nda araçların daha düzenli park etmesi için çalışma yaptı. Ancak Aşkım Tüfekçi Hastanesi önünde sıkıntı yaşanıyor. Bu güzergahı kullanan sürücüler, park halindeki araçlardan yol daraldığı için büyük güçlük çekiyor.

BELEDİYE OTOBÜSÜ 20 DAKİKA BEKLEDİ

Büyükşehir Belediye otobüsü şoförleri de bu güzergahta zaman zaman güç durumda kalıyor. Dün bir belediye otobüsü, içindeki yolcularla yaklaşık 20 dakika beklemek zorunda kaldı. Sürücüler, “Aşkım Tüfekçi Hastanesi’nin önünde yeniden bir düzenleme yapılarak yol genişletilmeli, aksi halde acil bir olayda ambulans bile yolda kalır” uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.