"ANILARDAN DA UZAK BİTTİ"

14.06.2017 - 14:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1648+ kez okundu.
 

"ANILARDAN DA UZAK BİTTİ"

Adanalı yazar, Seçim Seziş’in ilk kitabı yayımlandı. KİTAP GÜNLERİ’NDE İMZALADI Seziş, Anılardan da Uzak Bitti adlı ilk romanını Haydarpaşa Kadıköy Kitap Günleri’nde okurları için imzaladı. Oldukça yoğun ilgi gören Seziş, Adana’da da kısa süre sonra okurlarıyla buluşacak. İKİ KADININ YAŞAM MÜCADELESİ Anılardan da Uzak Bitti adlı bu kutapta iki kadının yeniden verdiği bir yaşam mücadelesi ve başarıya ulaşmaları anlatılıyor. Ülkenin üzerine çöken büyük bir karanlığın ve fırtınalı bir dönem olan 12 Eylül darbesinin izlerinin de yer aldığı kitapta, kadının toplum içindeki yeri, yaşama tutunma mücadelesine dikkat çekiliyor. Kitap içinde aşka dair de kesitler bulunuyor.  Bereketli toprakları üzerinde sadece Çukurova değil, Türkiye’yi aşan ve yerelden ulusala, ulasalden evrensele yol alıp halka mal olmuş bir çok aydın ve sanatçı yetiştiren Adana, hala bu dirliğini en iyi şekilde korumaya devam ediyor. Bağrından Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Yılmaz Güney, Abidin Dino ve nicelerini çıkaran Adana, yetenekli yazarlarına, aydın ve sanatçılarına her gün bir yenisini daha ekliyor.       OKURA TEŞEKKÜR Yazar Seçim Seziş,   Anılardan da Uzak Bitti adlı ilk romanına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle okurlarına teşekkür etti. Kitabın ilk tanıtımını İstanbul’da yapan Seçim Seziş, Adana’da da kısa süre sonra okurlarıyla buluşacak. Kitap Haziran ayı sonuna kadar yayınevleri aracılığıyla kitap satı raflarında yer alacak. (EGEMEN)    

Adanalı yazar, Seçim Seziş’in ilk kitabı yayımlandı.

KİTAP GÜNLERİ’NDE İMZALADI

Seziş, Anılardan da Uzak Bitti adlı ilk romanını Haydarpaşa Kadıköy Kitap Günleri’nde okurları için imzaladı. Oldukça yoğun ilgi gören Seziş, Adana’da da kısa süre sonra okurlarıyla buluşacak.

İKİ KADININ YAŞAM MÜCADELESİ

Anılardan da Uzak Bitti adlı bu kutapta iki kadının yeniden verdiği bir yaşam mücadelesi ve başarıya ulaşmaları anlatılıyor. Ülkenin üzerine çöken büyük bir karanlığın ve fırtınalı bir dönem olan 12 Eylül darbesinin izlerinin de yer aldığı kitapta, kadının toplum içindeki yeri, yaşama tutunma mücadelesine dikkat çekiliyor. Kitap içinde aşka dair de kesitler bulunuyor. 

Bereketli toprakları üzerinde sadece Çukurova değil, Türkiye’yi aşan ve yerelden ulusala, ulasalden evrensele yol alıp halka mal olmuş bir çok aydın ve sanatçı yetiştiren Adana, hala bu dirliğini en iyi şekilde korumaya devam ediyor.

Bağrından Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Yılmaz Güney, Abidin Dino ve nicelerini çıkaran Adana, yetenekli yazarlarına, aydın ve sanatçılarına her gün bir yenisini daha ekliyor.      

OKURA TEŞEKKÜR

Yazar Seçim Seziş,   Anılardan da Uzak Bitti adlı ilk romanına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle okurlarına teşekkür etti. Kitabın ilk tanıtımını İstanbul’da yapan Seçim Seziş, Adana’da da kısa süre sonra okurlarıyla buluşacak. Kitap Haziran ayı sonuna kadar yayınevleri aracılığıyla kitap satı raflarında yer alacak. (EGEMEN)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.