Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG)’den Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı destek

GÜNDEM 13.10.2018 - 14:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1810+ kez okundu.
 

Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG)’den Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı destek

  Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG)’den Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı destek     T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerindeki ticari alanların işletme yetkisine sahip Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG),Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeHazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı müze kart sahibi vatandaşlarımıza hediyelik eşya ve yiyecek ürünlerinde yapacağı indirimlerle desteklediğini açıkladı.   Türkiye genelinde 120 ninüzerinde ticari alanı işletmekte olan Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG), hediyelik eşya ve yiycek içecek gruplarında yüzde 25, temel ihtiyaç gibi gıda ürünlerinde ise yüzde 50 indirim yapacak.   AKG İcra Kurulu Başkanı İ. Halil Korkmaz : “Turizm sektörü olarak enflasyonla mücadelede görev alıyoruz.“   Yılsonuna kadar geçerli olacak bu dikkat çekici oranlardaki indirim yaklaşımıyla ilgili açıklama yapan Anadolu Kültürel Girişimcilik İcra Kurulu Başkanı  İ. Halil Korkmaz “Anadolu Kültürel Girişimcilikolarak kültürel ve tarihi mirasımızı yaşatmayı ve sadece yurtdışında değil yurtiçinde de yaygın olarak tanıtmayı temel sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Bu kapsamda, çalışmalarımızı ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde sürdürmeye devamediyoruz.Ülke ekonomimizin kalkınmasında turizm çok önemli bir kaldıraç etkisi taşıyor. Kaldı ki, müzelerimiz ve ören yerlerimiz kültürümüz ve değerlerimizin en somut yaşandığı noktalar. Biz, Anadolu Kültürel Girişimcilik olarak enflasyonla mücadelede olan inancımızı gösterirken, müze kart sahibi vatandaşlarımıza yüzde 50’ye varan indirim oranlarıyla da bu mücadeleyi sorumlu kurumsal vatandaşlık  vazifemiz olarak değerlendiriyoruz.” dedi.            

 

Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG)’den

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı destek

 

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı müze ve ören yerlerindeki ticari alanların işletme yetkisine sahip Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG),Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeHazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı müze kart sahibi vatandaşlarımıza hediyelik eşya ve yiyecek ürünlerinde yapacağı indirimlerle desteklediğini açıkladı.

 

Türkiye genelinde 120 ninüzerinde ticari alanı işletmekte olan Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG), hediyelik eşya ve yiycek içecek gruplarında yüzde 25, temel ihtiyaç gibi gıda ürünlerinde ise yüzde 50 indirim yapacak.

 

AKG İcra Kurulu Başkanı İ. Halil Korkmaz : “Turizm sektörü olarak enflasyonla mücadelede görev alıyoruz.“

 

Yılsonuna kadar geçerli olacak bu dikkat çekici oranlardaki indirim yaklaşımıyla ilgili açıklama yapan

Anadolu Kültürel Girişimcilik İcra Kurulu Başkanı  İ. Halil Korkmaz “Anadolu Kültürel Girişimcilikolarak kültürel ve tarihi mirasımızı yaşatmayı ve sadece yurtdışında değil yurtiçinde de yaygın olarak tanıtmayı temel sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Bu kapsamda, çalışmalarımızı ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde sürdürmeye devamediyoruz.Ülke ekonomimizin kalkınmasında turizm çok önemli bir kaldıraç etkisi taşıyor. Kaldı ki, müzelerimiz ve ören yerlerimiz kültürümüz ve değerlerimizin en somut yaşandığı noktalar. Biz, Anadolu Kültürel Girişimcilik olarak enflasyonla mücadelede olan inancımızı gösterirken, müze kart sahibi vatandaşlarımıza yüzde 50’ye varan indirim oranlarıyla da bu mücadeleyi sorumlu kurumsal vatandaşlık  vazifemiz olarak değerlendiriyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.