Anadolu Sigorta’dan Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye Tam Destek

SİYASET 12.10.2018 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1627+ kez okundu.
 

Anadolu Sigorta’dan Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye Tam Destek

    Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Anadolu Sigorta’dan destek geldi. Dijital kanallar aracılığıyla yapılan poliçelerde geçerli bir kampanya başlatan Anadolu Sigorta, kasko, tamamlayıcı sağlık, bireysel sağlık ve bireysel siber güvenlik ürünlerinde yüzde 10, konut sigortasında yüzde 35, güvenli gelecek ve ferdi kaza sigortasında ise yüzde 50 indirim fırsatı veriyor.   Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, yüksek enflasyonun yıllar sonra tekrar ülke gündemine geldiğine ve bu oranların hızla aşağıya çekilmesinin önemine dikkat çekti. Anadolu Sigorta olarak bu mücadelenin destekçisi olduklarını belirten Koç, şöyle devam etti: “Yüksek enflasyon, sağlıklı bir ekonominin temel şartlarından biri olan fiyat istikrarını tehdit ediyor. Şüphesiz ki, toplumun her kesimini arkasına almış bir enflasyonla mücadele programının başarı şansı çok daha yüksek. Bu mücadele hepimizin mücadelesi. Biz de Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na, en önemli satış kanallarımızdan biri olan dijital kanallarımızda yaptığımız kampanya ile destek veriyoruz.”    

 

 

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Anadolu Sigorta’dan destek geldi. Dijital kanallar aracılığıyla yapılan poliçelerde geçerli bir kampanya başlatan Anadolu Sigorta, kasko, tamamlayıcı sağlık, bireysel sağlık ve bireysel siber güvenlik ürünlerinde yüzde 10, konut sigortasında yüzde 35, güvenli gelecek ve ferdi kaza sigortasında ise yüzde 50 indirim fırsatı veriyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, yüksek enflasyonun yıllar sonra tekrar ülke gündemine geldiğine ve bu oranların hızla aşağıya çekilmesinin önemine dikkat çekti. Anadolu Sigorta olarak bu mücadelenin destekçisi olduklarını belirten Koç, şöyle devam etti: “Yüksek enflasyon, sağlıklı bir ekonominin temel şartlarından biri olan fiyat istikrarını tehdit ediyor. Şüphesiz ki, toplumun her kesimini arkasına almış bir enflasyonla mücadele programının başarı şansı çok daha yüksek. Bu mücadele hepimizin mücadelesi. Biz de Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na, en önemli satış kanallarımızdan biri olan dijital kanallarımızda yaptığımız kampanya ile destek veriyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.