Ani su baskınlarına hazırlıklı olun!

DÜNYA 26.06.2018 - 11:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2388+ kez okundu.
 

Ani su baskınlarına hazırlıklı olun!

Son zamanlarda yaşanan sağanak yağışlar, kısa süreli bir etki gösterse de oldukça fazla yağış bıraktı. Önümüzdeki günlerde de bu tür yağışlarla karşılaşabileceğimiz için özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu AVM, havalimanı ve stadyumların yanı sıra endüstriyel binalar ve fabrikalar gibi ortak yaşam alanlarında suyun hızlı tahliyesi önemli bir konu… Bu sağanak yağışlar için son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Pluvia Çatı Drenaj Sistemi ile Geberit, 10 dakikada 50 kg yağışı drene ederek su baskınlarının önüne geçiyor
İstanbul’da yaşanan sağanak yağışlar, özellikle İstanbul’u felç etti. Kısa süreli etkili olsa da oldukça fazla yağış bırakan bu yağmurlar neticesinde önemli ölçüde maddi zarar yaşandı. Bu maddi zararların önüne geçmek ve bu tür yağışları az hasarla atlatmak için özellikle ortak yaşam alanlarında çatılarda oluşabilecek baskınlar ve çökmelerin yaşanmaması için suyun hızlı tahliyesi önemli bir konu.   Pluvia, 10 dakikada 50 kg yağışı drene edebiliyor   Bu farkındalıkla 1000-1500m2 ve üzerindeki yaşam alanlarında oluşabilecek ani su baskınlarına son teknolojiyle cevap veren Geberit, saniyede 12 veya 25 litre kapasiteli Pluvia Çatı Süzgeçlerinin kullanıldığı Pluvia Drenaj Sistemi ile su baskınlarının önüne geçiyor. İstanbul’daki sağanak yağışta 10 dakikada metrekareye 25 kg yağış düştüğünün farkındalığıyla Geberit, Pluvia Yağmur Suyu Drenaj Sistemi ile 10 dakikada 50 kg yağışı drene edebiliyor. Yoğun yağışlarda hızlı drenaj sayesinde çatıda suyun birikmemesine olanak tanıyan Pluvia, her türlü hava şartına uygunluğuyla öne çıkıyor.  En az 1000-1500m2 üzerindeki binalarda ideal çözüm olarak karşımıza çıkan Pluvia, konvansiyonel drenaj sistemlerine göre 7-8 kat daha hızlı drene etme özelliğiyle de su baskınlarının önüne geçiyor. Kendi kendini temizleme özelliği sayesinde tıkanıklığın önüne geçen Geberit Pluvia Yağmur Suyu Drenaj Sistemi, darbelere dayanıklılığıyla öne çıkan HDPE borulardan tasarlanarak olası riskleri minimize ediyor. Çatıdan yer altı bağlantısına kadar tek bir sistemle çözüm sunan Geberit, çatı süzgeçleri, HDPE borular ve Pluvia askılama elemanlarını bir bütün olarak kullanmak gerektiğini savunuyor. Geberit, bu üçlü bileşenin mükemmel bir çözüm olarak karşımıza çıktığına inanan Geberit,   mimarlara yapı içerisinde yatayda hiç eğim vermeden toplama olanağı sunarak tasarımda büyük bir avantaj sağlıyor.   Geberit, Pluvia sistemindeki tasarım ve malzemeye 10 yıl garanti vererek işin arkasında kurumsal firma olarak durduğunu kanıtlıyor.   Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 30 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 40 ülkede, 12,000 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2015 yılında 2,8 milyar CHF net satış açıklamıştır.
Son zamanlarda yaşanan sağanak yağışlar, kısa süreli bir etki gösterse de oldukça fazla yağış bıraktı. Önümüzdeki günlerde de bu tür yağışlarla karşılaşabileceğimiz için özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu AVM, havalimanı ve stadyumların yanı sıra endüstriyel binalar ve fabrikalar gibi ortak yaşam alanlarında suyun hızlı tahliyesi önemli bir konu… Bu sağanak yağışlar için son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Pluvia Çatı Drenaj Sistemi ile Geberit, 10 dakikada 50 kg yağışı drene ederek su baskınlarının önüne geçiyor

İstanbul’da yaşanan sağanak yağışlar, özellikle İstanbul’u felç etti. Kısa süreli etkili olsa da oldukça fazla yağış bırakan bu yağmurlar neticesinde önemli ölçüde maddi zarar yaşandı. Bu maddi zararların önüne geçmek ve bu tür yağışları az hasarla atlatmak için özellikle ortak yaşam alanlarında çatılarda oluşabilecek baskınlar ve çökmelerin yaşanmaması için suyun hızlı tahliyesi önemli bir konu.

 

Pluvia, 10 dakikada 50 kg yağışı drene edebiliyor

 

Bu farkındalıkla 1000-1500m2 ve üzerindeki yaşam alanlarında oluşabilecek ani su baskınlarına son teknolojiyle cevap veren Geberit, saniyede 12 veya 25 litre kapasiteli Pluvia Çatı Süzgeçlerinin kullanıldığı Pluvia Drenaj Sistemi ile su baskınlarının önüne geçiyor. İstanbul’daki sağanak yağışta 10 dakikada metrekareye 25 kg yağış düştüğünün farkındalığıyla Geberit, Pluvia Yağmur Suyu Drenaj Sistemi ile 10 dakikada 50 kg yağışı drene edebiliyor. Yoğun yağışlarda hızlı drenaj sayesinde çatıda suyun birikmemesine olanak tanıyan Pluvia, her türlü hava şartına uygunluğuyla öne çıkıyor.  En az 1000-1500m2 üzerindeki binalarda ideal çözüm olarak karşımıza çıkan Pluvia, konvansiyonel drenaj sistemlerine göre 7-8 kat daha hızlı drene etme özelliğiyle de su baskınlarının önüne geçiyor. Kendi kendini temizleme özelliği sayesinde tıkanıklığın önüne geçen Geberit Pluvia Yağmur Suyu Drenaj Sistemi, darbelere dayanıklılığıyla öne çıkan HDPE borulardan tasarlanarak olası riskleri minimize ediyor. Çatıdan yer altı bağlantısına kadar tek bir sistemle çözüm sunan Geberit, çatı süzgeçleri, HDPE borular ve Pluvia askılama elemanlarını bir bütün olarak kullanmak gerektiğini savunuyor. Geberit, bu üçlü bileşenin mükemmel bir çözüm olarak karşımıza çıktığına inanan Geberit,   mimarlara yapı içerisinde yatayda hiç eğim vermeden toplama olanağı sunarak tasarımda büyük bir avantaj sağlıyor.

 

Geberit, Pluvia sistemindeki tasarım ve malzemeye 10 yıl garanti vererek işin arkasında kurumsal firma olarak durduğunu kanıtlıyor.

 

Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 30 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 40 ülkede, 12,000 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2015 yılında 2,8 milyar CHF net satış açıklamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.