ANNENİN FERYADINI DUYUN!

GÜNDEM 09.01.2019 - 16:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2292+ kez okundu.
 

ANNENİN FERYADINI DUYUN!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal yardım alanların 80 TL’lik elektrik faturasını devlet ödeyecek sözlerinin yankıları sürerken Adana’da adeta bir dram yaşanıyor.  “ALLAH NE VERDİYSE…”  Eşi kimi zaman çöplerden atık toplayıp, kimi zaman ise inşaatlarda günübirlik para kazanmaya çalışan 4 çocuk annesi Filiz Şeref, “Kaldığımız yer yağmurlardan akıyor. Kömürümüz yok, çocuklara da Allah ne verdiyse yedirmeye çabalıyorum” dedi.  4 ÇOCUKLA HAYAT MÜCADELESİ Gürselpaşa mahallesi 75030 sokak 12 numarada iki odalı derme çatma bir evde kalan Filiz Şeref-eşi Murat Şeref ile çocukları 5. sınıfa giden 12 yaşındaki Fahri, 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Ömer, 6 yaşındaki Onur ve 2 yaşındaki kızı Cemre Buse ile hayat mücadelesi veriyor.  YİYECEĞİMİZ KALMADI, KÖMÜRÜMÜZ YOK 12 yıldan bu yana Adana’da yaşadıklarını anlatan Filiz Şeref, eşinin iş bulduğu zaman inşaatlarda çalıştığını anlatarak, iş olmadığında çöplerden atık toplayıp satarak geçindiklerini dile getirdi. Şeref, “Yağmur yağdığında evimiz akıyor, kömürümüz yok, çocukların ihtiyaçları var. Ekonomik durumumuz kötü, evde yiyeceğimiz de kalmadı. Çocuklara okuldan geldiklerinde Allah ne verdiyse yedirip içirmeye çabalıyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal yardım alanların 80 TL’lik elektrik faturasını devlet ödeyecek sözlerinin yankıları sürerken Adana’da adeta bir dram yaşanıyor. 

“ALLAH NE VERDİYSE…” 
Eşi kimi zaman çöplerden atık toplayıp, kimi zaman ise inşaatlarda günübirlik para kazanmaya çalışan 4 çocuk annesi Filiz Şeref, “Kaldığımız yer yağmurlardan akıyor. Kömürümüz yok, çocuklara da Allah ne verdiyse yedirmeye çabalıyorum” dedi. 
4 ÇOCUKLA HAYAT MÜCADELESİ
Gürselpaşa mahallesi 75030 sokak 12 numarada iki odalı derme çatma bir evde kalan Filiz Şeref-eşi Murat Şeref ile çocukları 5. sınıfa giden 12 yaşındaki Fahri, 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Ömer, 6 yaşındaki Onur ve 2 yaşındaki kızı Cemre Buse ile hayat mücadelesi veriyor. 
YİYECEĞİMİZ KALMADI, KÖMÜRÜMÜZ YOK
12 yıldan bu yana Adana’da yaşadıklarını anlatan Filiz Şeref, eşinin iş bulduğu zaman inşaatlarda çalıştığını anlatarak, iş olmadığında çöplerden atık toplayıp satarak geçindiklerini dile getirdi. Şeref, “Yağmur yağdığında evimiz akıyor, kömürümüz yok, çocukların ihtiyaçları var. Ekonomik durumumuz kötü, evde yiyeceğimiz de kalmadı. Çocuklara okuldan geldiklerinde Allah ne verdiyse yedirip içirmeye çabalıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.