AOSB’DE “ÇEVRE MEVZUATI İSTİŞARE TOPLANTISI” YAPILDI

GÜNDEM 17.06.2019 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1772+ kez okundu.
 

AOSB’DE “ÇEVRE MEVZUATI İSTİŞARE TOPLANTISI” YAPILDI

  Adana /  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, “ 5 Haziran Dünya Çevre Günü” nedeniyle “Çevre Mevzuatı İstişare Toplantısı” yapıldı. 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, 13 haziran 2019 tarihinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde Adana'da yer alan sanayi temsilcileri, danışmanlık firmaları ve çevre görevlilerinin katılımıyla “Çevre Mevzuatı İstişare Toplantısı” düzenlendi. Mühendis Devrim Özgür’ün sunuculuğunu yaptığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.   Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Gülcan Karaserçe, AOSB Müdürlüğü Seyhan Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılışındaki konuşmasında, sanayi kuruluşları için çevre mevzuatının önemine işaret ederek, “ Burada amacımız aynı sorunları yaşayan sanayicileri bilgilendirmek ve çözüm yolu bulmaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım verimli bir toplantı olur. Merak ettiğiniz ve öğrenmek  istediğiniz konularda bizden  destek alabilirsiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi. Sanayiciler ve çok sayıda sanayi kuruluşu çalışanlarının katıldığı toplantıda, açılış konuşmasının ardından sunumlara geçildi.   Kimyager Nuri Başaran “Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği”, Ziraat Yüksek Mühendisi Elif Türkan Dinçer ve Tekstil Yüksek Mühendisi Bilgen Şahin “Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Uygulamaları”, Çevre Mühendisi Gülin Erdal Atık “Su Yönetimi ve Mevzuat Uygulamaları”, Çevre Mühendisi Halil Kanat Atık “Yönetimi ve Uygulamarı”, Çevre Mühendisi Mehmet Mecnun “Sanayi Kaynaklı Hava Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği”, Kimya Mühendisi Cennet Çelik Büyük “Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azalması Hakkında Yönetmelik” , Çevre Mühendisi Ali Karakuş ise “Çevre Denetimi Yönetmeliği Hakkında” konulu sunum gerçekleştirdi. Soru ve cevapların ardından toplantı sona erdi.  

 

Adana /  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, “ 5 Haziran Dünya Çevre Günü” nedeniyle “Çevre Mevzuatı İstişare Toplantısı” yapıldı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, 13 haziran 2019 tarihinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde Adana'da yer alan sanayi temsilcileri, danışmanlık firmaları ve çevre görevlilerinin katılımıyla “Çevre Mevzuatı İstişare Toplantısı” düzenlendi. Mühendis Devrim Özgür’ün sunuculuğunu yaptığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Gülcan Karaserçe, AOSB Müdürlüğü Seyhan Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılışındaki konuşmasında, sanayi kuruluşları için çevre mevzuatının önemine işaret ederek, “ Burada amacımız aynı sorunları yaşayan sanayicileri bilgilendirmek ve çözüm yolu bulmaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım verimli bir toplantı olur. Merak ettiğiniz ve öğrenmek  istediğiniz konularda bizden  destek alabilirsiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi. Sanayiciler ve çok sayıda sanayi kuruluşu çalışanlarının katıldığı toplantıda, açılış konuşmasının ardından sunumlara geçildi.

 

Kimyager Nuri Başaran “Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği”, Ziraat Yüksek Mühendisi Elif Türkan Dinçer ve Tekstil Yüksek Mühendisi Bilgen Şahin “Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Uygulamaları”, Çevre Mühendisi Gülin Erdal Atık “Su Yönetimi ve Mevzuat Uygulamaları”, Çevre Mühendisi Halil Kanat Atık “Yönetimi ve Uygulamarı”, Çevre Mühendisi Mehmet Mecnun “Sanayi Kaynaklı Hava Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği”, Kimya Mühendisi Cennet Çelik Büyük “Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azalması Hakkında Yönetmelik” , Çevre Mühendisi Ali Karakuş ise “Çevre Denetimi Yönetmeliği Hakkında” konulu sunum gerçekleştirdi. Soru ve cevapların ardından toplantı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.