AOSB’de yönetim personelle bayramlaştı

KÜLTÜR-SANAT 30.08.2017 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2027+ kez okundu.
 

AOSB’de yönetim personelle bayramlaştı

  Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Seyhan Salonu’ndaki programa; AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan,  Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve personel katıldı. Bekir Sütcü, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl bağımsızlığımızın simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ile kardeşlik ve dayanışma ruhunun sembolü Kurban Bayramı’nı peş peşe kutlamanın sevincini ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirtti. Sütcü, “95. yıl dönümünü kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, yakın Türk tarihimizde en önemli dönüm noktalarından biridir. Binlerce yıllık tarihinde nice destanlar yazan bu millet, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini her fırsatta bütün dünyaya göstermiştir. Bugün milletimiz, atalarının emanetine sahip çıkarak hedeflerine büyük bir kararlılıkla ilerlemektedir. Bu vesileyle herkesin Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu ülkeyi bizlere vatan yapan tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi. Zafer Bayramı’nın hemen ardından idrak edilecek Kurban Bayramı’nın da insanlara birbirleriyle olan dargınlıklarını unutturan; sevinç, neşe ve coşkuyu doruklarda yaşatan çok özel günlerden biri olduğunu belirten Sütcü, “Kelime anlamı ‘yaklaşmak’ olan kurban, kulu Allah’a, insanları da birbirine yaklaştırır. Allah’a teslimiyetin ifadesi olan Kurban Bayramı, ihtiyaç sahiplerinin hatırlanması açısından ayrıca öneme haizdir. İnsanları birbirine yakınlaştıran, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, başta yakınlarımız olmak üzere, kimsesizler, yaşlılar ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllerini alalım, yalnızlıklarını htirmeyelim” diye konuştu. Sütcü, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği Bölge çalışanlarına, aileleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan ve Bölge Müdürü Mustafa Keskin, daha sonra personelle tek tek bayramlaştı.   

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Seyhan Salonu’ndaki programa; AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan,  Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve personel katıldı.

Bekir Sütcü, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl bağımsızlığımızın simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ile kardeşlik ve dayanışma ruhunun sembolü Kurban Bayramı’nı peş peşe kutlamanın sevincini ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirtti. Sütcü, “95. yıl dönümünü kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, yakın Türk tarihimizde en önemli dönüm noktalarından biridir. Binlerce yıllık tarihinde nice destanlar yazan bu millet, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini her fırsatta bütün dünyaya göstermiştir. Bugün milletimiz, atalarının emanetine sahip çıkarak hedeflerine büyük bir kararlılıkla ilerlemektedir. Bu vesileyle herkesin Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu ülkeyi bizlere vatan yapan tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Zafer Bayramı’nın hemen ardından idrak edilecek Kurban Bayramı’nın da insanlara birbirleriyle olan dargınlıklarını unutturan; sevinç, neşe ve coşkuyu doruklarda yaşatan çok özel günlerden biri olduğunu belirten Sütcü, “Kelime anlamı ‘yaklaşmak’ olan kurban, kulu Allah’a, insanları da birbirine yaklaştırır. Allah’a teslimiyetin ifadesi olan Kurban Bayramı, ihtiyaç sahiplerinin hatırlanması açısından ayrıca öneme haizdir. İnsanları birbirine yakınlaştıran, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, başta yakınlarımız olmak üzere, kimsesizler, yaşlılar ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllerini alalım, yalnızlıklarını htirmeyelim” diye konuştu.

Sütcü, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği Bölge çalışanlarına, aileleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan ve Bölge Müdürü Mustafa Keskin, daha sonra personelle tek tek bayramlaştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.